Çağla Şikel ile Mehmet Ali Erbil Arasındaki Gerginlik!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, tüm dünyada yalnız 100 kişide görülen “kaçış sendromu hastalığı” nedeniyle uzun süre zor anlar yaşadı.

Yayınlanma:
Çağla Şikel ile Mehmet Ali Erbil Arasındaki Gerginlik!

Kaçış sendromu hastalığı; oldukça nadir görülen bir hastalık olduğundan tanımı da merak ediliyor. Kaçış sendromu hastalığı; damardan protein, mineral ve suyun sızması gibi belirtiler gösteren bir rahatsızlık.

Hastalığı sebebiyle aylarca yoğun bakımda tedavi gören Erbil, kemik iliği değişimi ve kök hücre tedavi işlemlerinin bitmesi ardından taburcu olmuştu.

Ünlü Şovmenden Zehir Zemberek Sözler!

Ekranlardan da uzun sure uzak kalan Erbil, geçtiğimiz günlerde bir sabah programına katılarak Çağla Şikel hakkında olmadık sözler sarf ederek çeşitli açıklamalarda bulunmuştu.

Mehmet Ali Erbil, ünlü manken Çağla Şikel hakkında:

“Şimdi bir kanalda sunuculuk yapıyor, eski günlerini unuttu. Programına gidip para aldım. Önceden Çarkıfelek'te hostes olmak için kapımda yatarlardı. Stelyo Pipis ile sevgiliyken hosteslik yaptı. Kulisimden çıkmazdı. Hasta olunca da beni hiç aramadı” cümlelerini sarf etmişti.

63db5a3886b24a4900b32020.webp

Pişman Olup Özür Diledi!

Mehmet Ali Erbil, katıldığı programda söylediği cümlelerin vahametini daha sonra anlamış olacak ki ünlü mankenden özür diledi.

Erbil, özür konuşmasında şu cümleleri kullandı:

“Sabah erken saatte bağlandığım canlı yayında çok kırıldığımı ifade etmek isterken amacımı aşan, kontrolsüz ve istemsiz sözler söylemişim. Yayının tekrarını izlediğimde durumun vahametini anladım.

Çağla benim dünya ahiret kardeşim olur. Ben duygusal bir adamım. Beni herkes tanır. Çağla benim için bu derece kıymetli olmasa bu kadar kırılmazdım. Ben onun başarılarıyla gurur duyarken mesleğinin ilk alımlarında yanında olduğumu unutmuş gibi davranması beni üzdü. Ne kadar üzüldüysem de o sözleri sarf etmemeliydim.

Hepinizin huzurunda özür diliyorum kendisinden. Yayına çıkmak için para aldığımı söylemişim. Oysa ki bu da doğru değil. Yurt dışındaydım. “Uçak biletini karşılayalım, gel.” dediler ben de gittim. Hepsi bu. Yaşadığım onca hastalığa ver Çağla.”

Çağla Şikel Ne Dedi?

Çağla Şikel, avukat sevgilisi Nail Gönenli ile birlikte bir mekan çıkışında muhabirlerin sorduğu bu iddialara yanıt verme gereği duymadı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.