Cansel Çördük ve Arda Turan'dan son dakika açıklaması geldi

Arda Turan ve Cansel Çördük, aralarında çıkan aşk iddiaları haberlerine sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Cansel Çördük ve Arda Turan'dan son dakika açıklaması geldi

Önceki gün meydana gelen olayda, bir hacker Cansel Çördük'ün sosyal medya hesabını hacklemiş ve onun mesajlarını paylaşmıştı.

Paylaşılan bu mesajlardan en dikkat çekeni Cansel'in milli futbolcumuz Arda Turan ile olan mesajları oldu. Bu mesajların yayınlanması ile sosyal medya ikili arasında yaşanan şeyleri konuşmaya başladı. Bu durma sessiz kalan ikiliden ilk olarak Cansel Çördük sessizliğini bozdu. Cansel Çördük yaptığı açıklamada sosyal medya hesabını geri aldığını söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

"İnternetten bulduğu ultrason fotoğraflarını ve özel mesajlarımı yayınlayarak adıma paylaşım yapan, beni ve karşıdaki kişileri kötü duruma sokmaya çalışan kişi ile ilgili hukuki işlemlere başlayacağız, ayrıca her şeyin altında art niyet aramak neden... herkez yorumunu seviyesine göre yapsın lütfen, ayrıca bu konudan kendine pay çıkarıp algı yaratmaya çalışan ve dalga geçebilecek kadar alçalan benimle belli bir süre ciddi bir ilişki içerisinde bulunmuş kişiler için de herhangi bir yorumum yoktur, destek içerikli yazan herkesede teşekkürler"

Arda Turan'dan Açıklama

Barcelona forması giyen milli futbolcumuz Arda Turan ise konu ile ilgili sessizliğini bozdu. Arda, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Benim kimseyi bulduğum falan yok. Bırakın bu magazin işlerini. Yok mesaj atmışım, yok o bu... Ben günde bin 500 kişiyle sosyal medyadan yazışıyorum. Onun için bırakın bu işleri. Keyfinize bakın. Fotoğraf çekiyorlar falan. İstanbul’a geliyorum 20 kişiyle yemek yiyorum. Arkamdan dedikodu yapıyorlar. bırakın bunları"

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.