Citroen Yeni CEO’su Netleşti! 2023 Citroen Dünyasına Genel Bir Bakış, Modeller ve Fiyat Listesi

Araç pazarında markalaşma başarısına sahip pek çok şirketler bulunuyor. Her birinin de piyasaya sürdüğü modeller esip gürlüyor. Citroen yeni modelleri merak edilirken, bir taraftan da CEO değişikliğine uğradı.

Yayınlanma:
Citroen Yeni CEO’su Netleşti! 2023 Citroen Dünyasına Genel Bir Bakış, Modeller ve Fiyat Listesi

Citroen’de hareketli bir süreç yaşanmaya devam ediliyor. 2023 yılına da hızlı bir giriş yapan Citroen CEO’su değişti. Gerçekleşen CEO değişikliği sonrasında yeni CEO Thierry Koskas oldu. Fransız otomobil üreticisi olan Citroen’de CEO değişikliği sonrasında Mart ayıyla birlikte göreve başlama süreci de yapılmaya başlanmış olacak. CEO olarak atanan Koskas, 18 yıldan beridir piyasanın içerisinde yer alırken, Fiat bünyesinde çalışıyordu. Yeni görev verecek olduğu yer artık Fransız otomobil şirketi olacak.

56.jpeg

Citroen’de Yeni Modeller Casuslara Yakalanmıştı!

Citroen’in yeni modelleri casuslara yakalanmıştı. Diğer yandan araç pazarına en yeni modellerini sunmak için geri sayım halinde olan araç firması, çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor. 2023 yılı itibariyle araç tutkunlarına sunulan Citroen C3 Aircross, araç piyasasını alt üst edecek iddialı bir model olarak karşımıza çıkıyor. Böylelikle performans seviyesi yüksek ve aynı zamanda da şık araç sahibi olmak isteyenler Citroen’in en havalı modeliyle de tanışma fırsatına sahip olacak.

57.webp

Yeni Nesil Citroen Modeli Araç Fiyat

Yeni nesil citroen modeli de araç kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor. Fotoğrafları kısa bir süre önce yakalanan ve teknoloji dünyasına sızdırılan yeni nesil Citroen’le tanışmaya az bir zaman kaldı. SUV’un en iddialı tasarımlarından birine imza atılmış olan yeni nesil citroen araç modeli, arttırılmış konfor deneyimiyle karşılıyor.

Yeni nesil Citroen ile ilgili olarak şüphesiz en çok merak edilen konulardan biri de fiyatlarının ne kadar olduğu denebilir. Bu nedenle fiyat konusunda da titiz bir araştırma içerisine girilmiş olduğu şu günlerde Citroen’in de ne kadar fiyatla araçlarını satışa sunacağı merak ediliyor. Yeni nesil Citroen modelinin güncel fiyatına göz atıldığında 745,000 TL gibi bir fiyatla araç piyasasında yer edecek en şık araç modellerinden biri olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.