CTE En Az Lise Mezunu Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor (Başvurular Saat Kaçta Bitiyor , Nasıl Başvuru Yapılır?)

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere alımı yapılan en az lise mezunu personeller için başvurular sona eriyor. İşte ilgili ilana başvuru şartları ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
CTE En Az Lise Mezunu Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor (Başvurular Saat Kaçta Bitiyor , Nasıl Başvuru Yapılır?)

CTE en az lise mezunu personel alımı başvuruları için son gün geldi.

Kamu Personeli Seçme Sınavı ortaöğretim düzeyinden alımların en çok yapıldığı Adalet Bakanlığında, 300 infaz ve koruma memuru, 317 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 43 diğer sağlık personeli (sağlık memuru),  32 teknisyen, 215 destek personeli (şoför), 43 destek personeli (aşçı), 25 destek personeli (kaloriferci) alımı başvuruları 13 Ocak Cuma günü mesai saatinin sona ermesi ile bitiyor. İşte ilgili ilana başvuru şartları ve diğer detaylar.

Başvuru Şekli ve Son Başvuru Tarihi

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere alımı gerçekleştirilecek adayların, en geç 13 Ocak Cuma günü mesai bitimine kadar başvurusunu yapmış olması gerekmektedir. İlgili ilana başvuruda bulunacak olan adayların, en az lise mezunu olması, geçerli KPSS puanlarının en az 70 olması ve ceza infaz kurumu katipliği için daktilo veya bilgisayar sertifikası ya da bilgisayar eğitimi gördüğünü belirten bir belgeye sahip olması gerekmektedir. Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvuru evrakları ile birlikte kendilerine en yakın Adliyeden başvurularını yapabileceklerdir.

Adaylara önemli not: Başvurulara mümkün olduğunca erken gidin. Son saatlerde hem mesainin bitmesi, hem de uzun kuyruklar sorun yaratabilir.

Personel alımının detayları ve her pozisyon için istenen başvuru şartlarını öğrenmek için TIKLAYIN

Kamuya personel alım ilanları için TIKLAYIN

Personel alım ilanlarından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.