Çukur 10. Bölüm Fragmanı Yayında-Ortalık Yine Savaş Alanına Dönüyor (Çukur Hangi Gün Saat Kaçta?)

Show Tv ekranlarının reyting rekorları kıran yeni dizisi Çukur'un 10. bölüm fragmanı yayımlandı. Yayımlanan fragmanda çatışma sahneleri yine heyecanı doruklara çıkarıyor.

Yayınlanma:
Çukur 10. Bölüm Fragmanı Yayında-Ortalık Yine Savaş Alanına Dönüyor (Çukur Hangi Gün Saat Kaçta?)

Yayımlandığı ilk bölümünden itibaren yüz binlerce kişi tarafından büyük bir beğeni ile izlenen Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Yeni bölüm fragmanının yayımlanması ile birlikte dizinin takipçileri, yeni bölüm fragmanını nasıl izleyeceklerini, yeni bölümün ekranlara ne zaman geleceğini araştırmaya başladı. Peki Show ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un yeni bölüm fragmanını nasıl izlerim? Çukur'un 10. bölümü ne zaman ekranlara gelecek? Çukur saat kaçta yayımlanacak? İşte Çukur'un yeni bölüm yayın tarihi ve saati ile yeni bölüm fragmanı.

Başrollerinde Aras Bulut, Dilan Çiçek Deniz ve Ercan Kesal'ın oynadığı Çukur dizisi, her haftanın Pazartesi günü Show Tv ekranlarında yayımlanıyor. Dizi saatler 20.00'ı gösterdiğinde başlamaktadır.

Vartolu Sultan'ı Kurtarıyor

Yayımlanan yeni bölüm fragmanında Sultan Koçovalı ölümle karşı karşıyadır. Tam vurulacağı esnada arkadan bir silah sesi duyulur ve Vartolu, Sultan'a silah doğrultan kişiyi öldürür. Fragmanın sonunda ise Yamaç'ın Vartolu'ya, bunu neden yaptığını sorduğu görülmekte. Vartolu ise 'Çukur evimiz, İdris babamız' şeklide cevap verir.

İşte Çukur'un 10. Bölüm Fragmanı

Çukur Hikayesi

İstanbul’un en belalı mahallerinden olan Çukur’un kontrolü Koçovalılar ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken önemli bir kuralı vardır. O da mahallede uyuşturucu ticaretine izin vermemek. Ancak gözünü Çukur'a dikmiş olan bir grup ortaya çıkar ve bu yasağı kırmaya çalışır.

Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır.

Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.