CZN Burak'tan sert tepki

CZN Burak annesi ile ilgili yapılan haberlere sert tepki gösterdi.

Yayınlanma:
CZN Burak'tan sert tepki

CZN Burak ismiyle tanınan Burak Özdemir 'in annesi Çapa Tıp Fakültesinde bazı doktorların rüşvet aldığı iddasıyla düzenlenen operasyonda göz altına alınıp tutuklandığı iddia edilmişti.

İstanbul Tıp Fakültesi hastanesinde 9 hastadan ameliyat tarihinin öne çekilmesi için 40 bin 200 lira aldığı belirlenen Prof Dr Mazhar Alp B. ve eşi Didem B gözaltına alındığı iddia edilmişti. Gözaltına alınan Didem B. CZN Burak'ın annesi olduğu iddia edildi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Burak Özdemir " Ev hanımı olan annemi tutuklandığı doğru değil demişti. Twitter hesabından açıklama yapan Burak Özdemir "Anne gibi kutsal ve hassas bir konuda bile canımı yakarak üzerimden prim yapmaya çalışan bütün basın yayın organlarını kınıyorum. Ev hanımı olan annemi bile kullanarak bütün bu karalama haberlerini yapanlara karşı bütün hukuki haklarımı savunacağımı belirtmek isterim.

Hayatım boyunca hiç kimsenin hakkını yemedim. Kendimi bildim bileli sadece okudum, çalıştım kimseye bir yanlışım olmadı. Ancak annem üzerinden bile karalama yapmaya çalışan insanların ben ne amaçla yapmaya çalıştığını biliyorum. Bütün sevenlerime destekleri için çok teşekkür ediyorum". dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.