Diriliş Ertuğrul 83. Bölüm Trt 1'de Yayınlandı (Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, önceki akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Peki Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde neler yaşandı? Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Diriliş Ertuğrul 83. Bölüm Trt 1'de Yayınlandı (Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Trt ekranların en sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile yine nefesleri kesti.

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana binlerce kişi tarafından büyük bir beğeni ile izlenen Diriliş Ertuğrul dizisi, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile yine on binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Peki Diriliş Ertuğrul'un ekranlara gelen son bölümünde neler yaşandı? Diriliş Ertuğrul'un son bölümünü nasıl izlerim? İşte Diriliş Ertuğrul dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve detaylar.

Diriliş'in son bölümünde Ertuğrul, Çavdar obası alplarından Yağız’ı kullanarak Vasilius’u büyük bir tuzağa çekti ve askerlerini öldürdü, Askerleri öldüren Ertuğrul, Teo’yu esir almıştır. Vasilius ise Ural’ın da kışkırtması sonucu Helena’dan şüphelenmeye başlamış ve onu denemek için bir sır vermiştir. Vasilius sırrının Helena tarafından Ertuğrul’a iletildiğini düşünerek öfkeye kapılan Vasillius, bu öfke ile birlikte Helena’yı zindana atmıştır. Ancak Ertuğrul, Yağız alpın cesedini bir notla gönderince bütün taşlar yerine oturmuştu.

elen not ile her şeyin Ertuğrul'un bir oyunu olduğunu anlayan Vasillius, bu olaylar sonrası Ural'a büyük bir öfke ile saldırdı. Vasillius'un bu saldırısı soncu Ural ne yapacak? Bu saldırıdan Ural için bir çıkış yolu var mıdır? Öte yandan Dündar ile Günyeli arasında başlayan ilişki gün geçtikçe ileriye gitmektedir. Dündar'ın samimi yaklaşımlarına karşın, Günyeli ise babasının tavsiyesiyle kaleyi içeriden fethetmeye çalışmaktadır.

Diriliş Ertuğrul'un son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.trt1.com.tr/diziler/dirilis-ertugrul "

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.