Diriliş Ertuğrul son bölümün ardından 87. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul, önceki akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Peki Diriliş Ertuğrul'un ekranlara gelen son bölümünde neler yaşandı? Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanını nereden izleyebilirim? İşte Diriliş Ertuğrul'un ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
Diriliş Ertuğrul son bölümün ardından 87. bölüm fragmanı yayınlandı

Trt ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden bu yana binlerce izleyici tarafından büyük bir heyecanla izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul, önceki akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünü izlemek isteyenler ekran başına kilitlendi. Diziyi televizyonda izleyemeyenler de internette Diriliş Ertuğrul'un son bölümünü araştırmaya başladı. İşte Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı.

Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde Ural ve Vasilius hain bir planla Konya yolu üzerinde yakaladıkları Doğan ile Dündar'dan Doğan’ı öldürdü ve Dündar’ı da esir aldı. Buna karşı harekete geçen Ertuğrul, alpları ve Aliyar’la birlikte Karacahisar kalesine girmiş ve orayı darmadağın ederek kardeşi Dündar’ı kurtarmıştır.

Öte yandan Helena ise Nikea yolu üzerinde düğüne giderken Bamsı tarafından kurtarılarak Kayı Obasına getirilir. Kaleye geldiğinde Ertuğrul'un kendisine bıraktığı manzarayı gören Vasilius yıkılmıştır. Üzerine Helena’nın da kendi rızası ile kaçtığı haberini alan Vasillius, öfkeden deliye dönmüştür. Şimdi büyük bir öfke içinde olan Vasilius’u ve Ural’ı durdurmak zor olacaktır.

Vasillius ve Ural, bu durum üzerine büyük planlarını devreye sokacaklar. Peki bu planları neler olacak? Ertuğrul ve Aliyar onlara karşı nasıl bir önlem alacak? Ve bu çetin mücadelede hangi taraf başarılı olacaktır? Öte yandan Dündar, yaptığı büyük hatanın altında ezilmiş, gururu incinerek mektup bırakıp obayı terketmiştir. Hayme ana, kötü şeyler olacağını sezmekte fakat oğlunun gidişini henüz bilmemektedir. Acaba onun gittiği haberini duyunca ne yapacaktır? Ertuğrul anasını nasıl teskin edecektir. Ve en önemlisi Dündar nereye gidecektir?

Diriliş Ertuğrul'un son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" www.trt.tv/izle/266807/dirilis-ertugrul-86-bolum "

Diriliş Ertuğrul 87. Bölüm Fragmanı

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.