Doktorlar Dizisi Ekranlara Geri Dönüyor

Bir dönemlerin ekranlarında en çok görülen dizisi Doktorlar'ın çekimleri tekrar başlıyor. İşte yapım şirketinden alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Doktorlar Dizisi Ekranlara Geri Dönüyor

Bir dönemlerin en çok izlenen ve televizyonlarda en çok gördüğümüz dizisi Doktorlar, tekrar çekilmeye başlandı.

Med Yapım şirketi tarafından daha önce çekilen dizi, yine aynı yapım şirketi tarafından çekiliyor. Şirket kaynaklarından edinilen bilgilere göre Yapım şirketi, cast çalışmalarına başladı. Başrolü ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi ile özdeşleşen dizinin, yeni bölümlerinde başka bir isimli yola devam edilmesi bekleniyor.

Kutsi Kalbimdeki Deniz'de

Dizinin eski bölümlerinde başrol oynayan Kutsi, şu sıralar Fox ekranlarında yayınlanan Kalbimdeki Deniz adlı dizide başrol oynuyor.

Daha önce 2006 yılında başlayan Doktorlar dizisi 2011 yılında sona ermişti.

Konusu

Tekrar ekranlara gelecek olan Doktorlar dizisinin önceki bölümlerinde dizisinin konusu şu şekilde:

"Türkiye'nin en iyi hastanesinde Opr.Dr.Haldun Göksun yönetiminde, yeni asistanlarla yeni bir gün ve dönem başlamaktadır. Ela, Zenan, Burak, Kader ve Hasan farklı karakterleri ama ortak bir hedefleri vardır; iyi bir doktor olmak.

Ela ünlü bir cerrahın kızıdır ve herkesin düşündüğünün aksine bu durum hayatını hep daha da zorlaştırır. Pek de hoş bir tanışma geçirmediği başarılı, sürprizlerle dolu, yakışıklı romantik biraz da gizemli beyin cerrahı Levent ile ilk tanıştıkları andan itibaren aralarında kopmayacak bir bağ oluşur ve aşk yaşarlar."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.