Dolar ve Altında Flaş Yükseliş! Cumhuriyet Altını Bin Lirayı Aştı

Amerika Birleşik Devletlerinin Suriye'ye girmesi sonucu hareketlenen piyasalarda dolar ve altın yükselişe geçti. Altın fiyatları tarihin zirvesinde yer alırken Cumhuriyet altını 1000 lira seviyesini aştı. İşte piyasalarda son durum.

Yayınlanma:
Dolar ve Altında Flaş Yükseliş! Cumhuriyet Altını Bin Lirayı Aştı

Son dakika gelişmesi piyasalardan geldi. Artan jeopolitik risklerle altın tarihi rekorlar kırmaya devam ederken, Cumhuriyet altını tarhinin zirvesine erişmiş durumda. Piyasalardan alınan son dakika verilerine göre Cumhuriyet Altını 1,000 liranın üzerine çıktı ve 1,014 liradan satışa sunulmaya başlandı.

ABD’nin Suriye’ye saldırmasının ardından küresel piyasalarda güvenli liman arayışı ve dolar karşısında liranın değer kaybı sonucu altın, tarihin en yüksek değerine ulaştı. Gram altın 152.43, çeyrek altın 249, Cumhuriyet altını da 1.014 liradan satıldı.

Döviz Kuru

Dolar ise son günlerdeki düüşünü yükselişe bıraktı. Serrbest piyasada dolar 3.72 lira seviyesinde seyrederken euro ise 3.95 liradan işlem görüyor.

Son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.