Ebru Şahin’in Yeni Adresi Sonunda Belli Oldu! Son Halini Görenler Şok Olmuştu!

Geçtiğimiz günlerde ünlü basketbolcu Cedi Osman ile dünyaevine giren Ebru Şahin, hem profesyonel hem de özel hayatının en güzel döneminde diyebiliriz. Destan dizisindeki Akkız karakteriyle ve daha sonra Hercai dizisi ile ün kazanmaya...

Yayınlanma:
Ebru Şahin’in Yeni Adresi Sonunda Belli Oldu! Son Halini Görenler Şok Olmuştu!

Geçtiğimiz günlerde ünlü basketbolcu Cedi Osman ile dünyaevine giren Ebru Şahin, hem profesyonel hem de özel hayatının en güzel döneminde diyebiliriz. Destan dizisindeki Akkız karakteriyle ve daha sonra Hercai dizisi ile ün kazanmaya başlayan Ebru Şahin son dönemin popüler isimlerinden. Ebru Şahin, son olarak yurt dışında bir süre kaldıktan sonra bomba projesiyle Türkiye'ye dönüyor. Star TV ekranlarında ekrana gelecek olan Ab-ı Hayat dizisinin başrollerini Ebru Şahin ve Birkan Sokullu paylaşacak. Yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı dizinin çekimlerine yeni başlandı.

Senaryo Nuran Evren'e Ait

Ab-ı Hayat dizisinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yanında Gözde Seda Altuner, Ayşegül Cengiz ve Necip Memilli gibi oyuncuların yer alacağı bildirildi. Ebru Şahin'in ABD gezisinden döndükten sonra görünüşü efsane oyuncu Aydan Ener ile kıyaslanmasına yol açtı. Estetik iddiaları konusunda sessiz kalmayı tercih eden çarpıcı oyuncu, son haliyle çok konuşuldu.

Abı-ı Hayat Dizisinin Konusu

OGM Pictures yapımı olan ve Star TV'de yayınlanacak olan Ab-ı Hayat'ın set çekimleri başladı. Senaryosunu Nuran Evren’in yazdığı, yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği yeni dizi Ab-ı Hayat'ın oyuncu kadrosu ve yapım planlamaları bir süredir devam ediyor. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin gibi tanınmış oyuncuları bir araya getiren bu dizi, izleyenlerin bir süredir beklediği dizi haline geldi.

Ebru Şahin Kimdir?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşadı. Ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol aldı. İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Burcu karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin, Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak dahil olduktan sonra Hercai dizisinde başrolü üstlendi. Genç oyuncu Reyyan karakteriyle başarılı performans çizdi. Şahin, 2021 yılında da Destan adlı dizide Akkız karakterine hayat verdi. Başarılı oyuncu, geçtiğimiz aylarda NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Türk profesyonel basketbol oyuncusu Cedi Osman ile evlendi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.