Emeklilere Müjde! Şubat Sonuna Kadar ATM'den 15.200 TL Ödeme

Emekli maaşlarına gelen zamlar promosyonları da etkiledi. Şubat ayı sonuna kadar başvuru yapan emekliye ATM'den 15.200 TL ödeme var.

Yayınlanma:
Emeklilere Müjde! Şubat Sonuna Kadar ATM'den 15.200 TL Ödeme

Milyonlarca emekliyi sevindirecek haber! Emekli maaşlarına gelen zamlar promosyonları da yukarı çekti. Şubat ayı sonuna kadar başvuru yapan emeklilere ATM'den 15.200 TL'ye kadar ödeme yapılacak.

Emekli Promosyonlarında Rekabet Hız Kazandı

Emekli maaşlarına yapılan %50'ye yakın zam, promosyonlarda da rekabeti ateşledi. Bankalar, emeklileri cezbetmek için birbirleriyle yarışıyor. Şubat ayı sonuna kadar geçerli olacak promosyon kampanyalarında en dikkat çekenler şunlar:

- Denizbank: En düşük emekli maaşına göre 5.000 TL promosyon ve özel kredi imkanları.

- Akbank: 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere 10.000 lira promosyon ve 2500 TL hediye chip para.

- Garanti Bankası: 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere 7.500 TL promosyon ve kredi kartı ile yapılacak harcamalarda 1000 TL Bonus, mobilden müşteri olanlara 500 TL ve üstü harcamaları halinde 1500 TL Ek Bonus hediyesi.

- Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank: Devlet bankaları emekli maaşını taşıyarak müşteri olan emeklilere 5.000 liraya kadar promosyon veriyor.

- ING Türkiye: Emekli maaşını taşıyanlara 10.000 TL promosyon ödemesi ve otomatik ödeme talimatı verenlere her fatura talimatı için 1000 TL olmak üzere toplamda 5.000 TL'ye kadar ek promosyon.

- Türkiye Finans: 15.000 TL promosyon.

Emekli Promosyonu Almak İçin Ne Yapmak Gerekir?

Emekli promosyonu almak için bankaların belirlediği bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. Genellikle 3 yıl boyunca emekli maaşını bankaya taşımak şartı aranıyor. Ekstra promosyonlar için ise otomatik ödeme talimatı vermek ve kredi kartı kullanmak gibi şartlar da olabiliyor.

Promosyon Başvuruları Artık Çok Daha Kolay

Bankalar, emeklilerin promosyon başvurularını kolaylaştırmak için birçok adım attı. Dijital bankacılık işlemlerinin yaygınlaşması ile beraber promosyon ödemeleri artık daha rahat bir şekilde yapılıyor. Başvurular mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden tek tıkla yapılırken, ödeme almak için de şubeye gitmeye gerek yok. Emekli promosyonu almak isteyenler ATM'den tek tuşla ödeme alabiliyor.

Son Başvuru Tarihine Dikkat!

Emekli promosyonu kampanyaları dönemsel olarak düzenleniyor. Bu nedenle emeklilerin son başvuru tarihini kaçırmaması gerekiyor. Şubat ayı promosyon kampanyalarında son başvuru tarihi 29 Şubat olarak belirlendi. Bu tarihe kadar dijital bankacılıktan veya banka şubelerinden başvuru yaparak 3 gün içinde ödemenizi alabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.