Emekliye 10.000 TL Nakit Avans Sürprizi! Müjde Akşam Üstü Geldi

15 milyondan fazla emekliyor 10.000 TL nakit tavan sürprizi geldi. Müjde akşam saatlerinde verildi, emekliler hemen başvuru yaparak alabilecek.

Yayınlanma:
Emekliye 10.000 TL Nakit Avans Sürprizi! Müjde Akşam Üstü Geldi

Emekliler, Türkiye’deki ekonomik zorluğu en derinden hisseden kesin olmaya devam ediyor. Emekli maaşlarına zamlar yapılıyor ancak Hayat pahalılığı hiç düşmediği için emekliler Bu zamlarla da geçim sıkıntısı yaşıyor. Emekli maaşı ile geçim zorluğu yaşayan emekliler için Müjde resmi gazeteden geldi. Yayınlanan yeni kararlar doğrultusunda Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekliye 10.000 TL’lik nakit avans desteği sunacak. Faizsiz nakit alanınız kampanyasına ilişkin detaylar netleşti.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekliye nakit destek imkanı sunmak için tüm şartları zorlamaya devam ediyor. Emekli müşterilerine yönelik yepyeni bir kampanya daha hazırlayan iki kamu Bankasından Sabah saatlerinde açıklama geldi. Belirli şartları sağlayan emeklilere Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından 10.000 TL’lik nakit avans desteği sunulacak. 4A 4B 4C fark etmeden tüm emeklilere verilecek olan yeni desteğe ilişkin detaylar açıklandı. Emekli maaşı alanlar bu fırsatı satın kaçırmasın. Özellikle acil nakit ihtiyacı olanlara yönelik büyük fırsat Şubat ayı sonuna kadar devam edecek. Emekliye yönelik yeni kampanyanın detayları haberimizde…

EMEKLİYE FAİZSİZ 10.000 TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS FIRSATI

Emekli maaşı ile ay sonunu getiremeyen ve Nakit paraya ihtiyaç duyan emekliler için iki kamu Bankası harekete geçti. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından emekliye faizsiz taksitli nakit avans verilecek. 10.000 TL’lik yeni ek ödeme kampanyasına ilişkin başvuru şartları da belli oldu. Emekliler emekli maaşlarını iki devlet Bankası’ndan birine taşıyarak nakit avans başvurusu yapabilecek.

Ekonomik sıkıntılar yaşayan ve maaşını ay sonuna kadar getiremeyen emeklilere yönelik yapılan kampanyada Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın tek şartı emekli olmak. Bunun dışında herhangi bir ek koşul Aranmıyor. Aynı zamanda bu iki bankanın müşterisi olmanız da gerekiyor.

ACİL PARAYA İHTİYACI OLAN TÜM EMEKLİLER ALIYOR

Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından düzenlenen yeni kampanyaya acil paraya ihtiyacı olan tüm emekliler kolayca katılım gösterebiliyor. SSK bağ-kur memur emeklisi ya da EYT emeklisi olmak hiç fark etmiyor. İki devlet bankası Hızlı ve kolay bir şekilde nakit destek imkan sunmanın yanında emekliye ekstra avantajlarda sağlıyor.

Emekli maaşı alanlar 10.000 TL’ye kadar faiz nakit avans kullanabilmenin yanında düşük faizli emekli kredisi paketlerinden de kolaylıkla faydalanabiliyor. Düşük faizle emekli kredisi kampanyalarında emekliye özel faiz oranları uygulanırken diğer bankalara göre çok daha Düşük miktarda faiz ve kredi desteği sağlanıyor. Ayrıca emekliye konut kredisi ve taşıt kredisinde de yine avantajlı faiz oranları sunuluyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.