Emrah ve Sinan Akçıl sosyal medyada birbirine girdi

Sinan Akçıl katıldığı bir magazin programında Emrah'a sert sözler söyleyerek sette herkesin kalbini kırmış benden beste istedi vermedim gibi sözler kullandı ve Emrah sosyal medyadan cevap verdi.Emrah sosyal medya hesabında "Sinan...

Yayınlanma:
Emrah ve Sinan Akçıl sosyal medyada birbirine girdi

Sinan Akçıl katıldığı bir magazin programında Emrah'a sert sözler söyleyerek sette herkesin kalbini kırmış benden beste istedi vermedim gibi sözler kullandı ve Emrah sosyal medyadan cevap verdi.

Emrah sosyal medya hesabında "Sinan Akçıl televizyona çıkıp yalan söylüyorsun, ben senden hiç beste istemedim, zira seni hiçbir zaman besteci olarak görmedim, sen beni arayıp uyduruk bestelerini satmaya çalıştın, sanırım her zamanki gibi çulsuzdun. Senin bana beste yapmaya çapın yetmez.." mesajını paylaştı.

Emrah'ın paylaşımına Sinan Akçıl yanıt verdi,

"Sevgili Emrahcığım... Daha doğrusu Emrah Abi . Beni Besteci olarak görmemen, benim albümlerimi alan , şarkılarımı dinleyen milyonlar adına bana sadece gurur verir bu 1 !

Yıllar önce "ben Böyle şey görmedim" adlı şarkım için benimle buluştun ama sonra ücreti bile konuşmadan ayrıldık bu 2 ! ve hayatım boyunca Allah'a şükür kimseye 'şarkı satmaya' çalışmadım. Hele sana "hiç" ve son olarak para ve imanın kimde olduğu bilinmez , şükür bende ikisi de fazlasıyla mevcut. En azından gelecekteki ailemi "Kızım" ve "Oğlum" olursa onlarıda sahiplenip geleceklerini garanti altına alacak kadar.. Bundan sonra kafana göre yazı yazmaya kalkarsanda cevabım ancak  hukuki olur zira büyüklerimle ağız dalaşına girmek gibi bir huyum yoktur sevgimle :)"

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.