Fi Çi 6. Bölüm Fragmanı Yayında (Puhu Tv Çi Yeni Bölüm Yayınlanma Tarihini Açıkladı)

Fi Çi Pi kitabından uyarlanan ve ikinci sezonu Çi adıyla yayımlanan dizinin yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Fragmanın yayımlanması ile birlikte yeni sezon yayımlanma tarihi de belli oldu.

Yayınlanma:
Fi Çi 6. Bölüm Fragmanı Yayında (Puhu Tv Çi Yeni Bölüm Yayınlanma Tarihini Açıkladı)

Binlerce kişinin büyük bir ilgi ve heyecanla takip ettiği Çi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Fragmanın yayımlanması ile birlikte takipçiler fragmanı araştırmaya başladı. Peki Çi'nin yeni bölüm fragmanını nasıl izlerim? Çi'nin yeni bölüm fragmanında neler yaşandı?

Başrollerinde başarılı oyuncular Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Büşra Develi'nin oynadığı Fi dizisinin yeni sezonu Çi ismiyle başladı. Di Çi Pi kitabından uyarlama olan dizi ikinci sezonunda Çi ismi ile ekranlara geldi ve yayımlanan ilk bölümleri yüz binlerce kişi tarafından izlendi.

Geride bıraktığımız sezonun aksine yayın aralıklarını daha kısa sürelerde tutan yapımcılar, dizisinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanmayacağını açıkladı. Dizinin yayın kanalı olan Puhu Tv, son bölümü 15 Aralık Cuma günü takipçiler ile dijital platformda buluşturmuştu. Çi’nin 6. bölüm tarihini resmi sosyal medya hesaplarından duyuran yapım şirketi, takipçilerin akıllarındaki merakı da giderdi. Instagram ve Twitter hesabından yapılan açıklamada Çi yeni bölümünün 27 Aralık’ta yayınlanacağı duyuruldu.

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Çi'nin yayımlanan son bölümünde Can, Duru sayesinde, yaklaşan tehlikenin farkına vardı ve bu konuda önlemler aldı. Özge final vuruşuna hazırlanırken Can’ın devreye girmesi, olayların seyrini tamamıyla değiştirdi. Deniz’in sürpriz evliliğe verdiği beklenmedik tepki ise müzikal cephede işlerin karışmasına neden oldu.

Final Yapacak

“Yazarın Dilinden” programına bu hafta konuk olan Psikolog – Yazar Azra Kohen oldu. Kohen, çok satan 'Fi Çi Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan dizinin final yapacağını takipçiler için açıkladı. Kohen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İnsanlar oturduğum yerden çok güzel para kazandığımızı düşünebilir. Amacım hiçbir zaman bir şey kazanmak olmadı. Bir şey yanlış gittiği zaman durdurmak için elimden geleni yapıyorum. İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım."

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.