Game Of Thrones'in Üstat Aemon'u Peter Vaaughan 93 Yaşında Hayatını Kaybetti

Usta oyuncu Peter Vaughan, 93 yaşında hayata gözlerini yumdu. Oyuncunun ölüm haberi, menajeri tarafından verildi. İşte usta oyuncunun kariyeri hakkında kısa bilgi

Yayınlanma:
Game Of Thrones'in Üstat Aemon'u Peter Vaaughan 93 Yaşında Hayatını Kaybetti

Game Of Thrones dizisinde canlandırdığı 'Üstat Aemon' karakteri ile son yıllarda öne çıkan usta oyuncu Peter Vaughan, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Dünya üzerinde en çok izlenen ve takip edilen dizi olan ünlü Game of Thrones dizisinde, Aemon Targaryen (üstat Aemon) karakterine hayat veren İngiliz aktör Peter Vaughan 93 yaşında öldü.

Acı Haberi Maenajeri Verdi

Sinema kariyerine 1950'li yılların başında başlayan Peter Vaughan'ın ölüm haberini, menajeri Sally Long-Innes, "Vaughan bu Sabah(6 Aralık) saat 10.30 civarında hayatını kaybetti. Huzur içinde ve ailesinin yanında hayata gözlerini yumdu" şeklinde verdi.

Oyunculuk kariyerine 50' li yıllard abaşlangıç yapan Peter Vaughan adını, 1970 'li yıllarda yayımlanan Porridge adlı cezaevi komedi dizisi ile duyurmayı başarmıştı. Bu yapımda aldığı rol ile adından söz ettiren Vaughan, bundan sonra da rol aldığı yapımlarda usta oyunculuğu ile adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Rol Aldığı Başlıca Yapımlar

93 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Peter Vaughan, 70 yıllık kariyer boyunca birçok film ve dizi de boy gösterdi. Bunlardan başlıcaları ise şu şekilde sıralanmıştır: Village of the Damned, Time Bandits, The Razor's Edge, Brazil, The Remains of the Day ve Game Of Thrones gibi birçok önemli yapımda rol aldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden, spor haberlerinden, dizi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takitpe kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.