Garanti Bankası Duyuruyu Yaptı! Hesabınıza 14 Bin TL Yatıyor!

Garanti Bankası'nda %0 faizle çok büyük bir fırsat var. Nerede olursanız olun hesabınıza 10.000 TL yatırılacaktır. Her gün daha fazla insanın paraya ihtiyacı var ki bu bir sorun.

Yayınlanma:
Garanti Bankası Duyuruyu Yaptı! Hesabınıza 14 Bin TL Yatıyor!

Öyle ki yeni yıl yeni zamları müjdelediğinde vatandaş en uygun faiz oranı ve bütçe dostu ödeme ile bankadan borçlanmayı tercih ediyor. Hem kamu hem de özel bankalar, talebin arttığı bu dönemde çeşitli kredi kampanyaları sunmaktadır. Öte yandan, insanlara nakit avans çekmek istediklerinde faizsiz ödeme seçeneği sunan girişimler var.

Finans sektöründe ihtiyaç duyulan kredi kampanyaları listesine şimdi bir yenisi daha eklendi. 10.000 TL nakit avans, Garanti Bankası tarafından faizsiz olarak verilmektedir. Özellikle yeni yılın başlamasıyla birlikte bankaların promosyonları da devam etti.

Garanti Bankası Nakit Avans Kampanyası

Garanti Bankası'nın hemen onaylayacağı nakit avanslarda 10.000 TL'ye kadar hesaplarınız alacaklandırılır. Garanti Bankası'nın 10.000 TL nakit avans kampanyasına başvurmak için akıllı telefon uygulamasını kullanmanız yeterli. Garanti Bankası nakit avans kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. 10.000 TL'ye kadar nakit avanslarda %0 faiz oranı sağlayan Garanti Bankası, halkın ihtiyaçlarını en iyi karşılayan özel bankalardan biridir. %0 faiz kazanma seçeneği 31 Ocak'ta sona eriyor ve sadece Ocak ayı için geçerli. Paraya ihtiyacı olan kişiler için özel olarak oluşturulmuş kampanya ile hemen maddi yardım alıyorlar.

Garanti Bankası'ndan Nasıl Nakit Avans Çekerim?

Garanti BBVA mobil uygulamasından %0 faizli nakit avans çekebilmek için 31 Ocak'ta müşteri olmanız gerekmektedir. Garanti BBVA mobil uygulamasının "Müşteri olmak istiyorum" alanına gidip ilgili adımları takip ettikten sonra yüzde sıfır faizli nakit desteğinden yararlanabilirsiniz.

Başvuru 31 Ocak'ta Sona Eriyor

Kampanya detaylarında ise Garanti Bankası ile ilk defa tanışmak şartı bulunuyor. Öyle ki müşteri olunması ve onaylanması akabinde Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile de kredi kartı başvurusu yapma şartı bulunuyor. Öte yandan Garanti BBVA müşteri olmanın akabinde aradan 14 günlük süre geçmeden Kredi kartı başvurusu yapması zorunluluğu da bulunuyor. Kredi kartının 31 OCak tarihine kadar onaylanması durumunda faizsiz ve masrafsız olarak nakit avans kampanyasından faydalanılacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.