Halk Bank'tan 2017'ye Özel Kredi Kampanyası-Düşük Faiz Orenı ve 48 Aya Kadar Vade

Halk Bank tarafından yapılan açıklamada, yeni yıla özel kredi kampanyasında müşterilere düşük faiz ve yüksek vade fırsatları sunuluyor. İşte kredi kampanyası hakkında detaylar.

Yayınlanma:
Halk Bank'tan 2017'ye Özel Kredi Kampanyası-Düşük Faiz Orenı ve 48 Aya Kadar Vade

Yeni yılın gelmesi ile birlikte masrafların çoğalması, vatandaşları banka kredilerine yönlendiriyor. Vatandaşların bu ihtiyaçlarını gören Halk Bank, yeni yıla özel kredi kampanyası düzenliyor. İşte Halk Bank'ın yeni yılda müşterilerine özel sunduğu kredi fırsatı.

Halk Bankası tarafından düzenlenen kredi kampanyasında müşterilere iki fırsat sunuluyor. Sunulan fırsatlardan ilkinde kredi masrafları Banka tarafından ödeniyor. Ancak kredi masraflarını Bankanın ödemesi durumunda kredi faiz oranı biraz yüksek oluyor. Bu kampanyada müşteriler 48 aya kadar vade seçeneği ile aylık yüzde 1.19 faiz oranından faydalanmaktadır.

Öte yandan kampanyanın diğer fırsatında müşteriler, kredi masraflarını üstleniyor ve kredi faiz oranı diğer fırsata oranla biraz daha düşük oluyor. Diğer duruma göre daha uygun olan bu seçenekte müşteriler aylık yüzde 1.13' lük faiz ile ödemelerini yapacak. Kredi masraf ücreti ise ortalama olarak 5 bn liralık kredi için 25 lira olarak karşımıza çıkıyor.

Halk Bank kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, hayat sigortası yaptırması ve bankadan asgari bir taksit tutarı kadar kredili mevduat hesabı açtırması gerekiyor. Hayat sigortasında ise aylık poliçe bedeli yaş, cinsiyet kredi miktarı ve faiz oranı ile vade seçeneğine bağlı olarak değişmektedir. Örnek verecek olursak, 48 ay vade ile 50 bin Türk Lirası kredi çeken 35 yaşındaki erkek bir müşteri için 1 yıllık poliçe bedeli 156 Türk Lirası civarındadır.

Halk Bank kredi kampanyasından faydalanmak için size en yakın Halk Bank şubesine gitmeniz yeterli olacaktır.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.