Haluk Levent, Türk Robin Hood'un Erdoğan Uludağ olmadığını açıkladı

Herkese yardım eden, bakkal borçlarını kapatan Türk Robin Hood kim?

Yayınlanma:
Haluk Levent, Türk Robin Hood'un Erdoğan Uludağ olmadığını açıkladı

Birçok insana yardım etmesi ile bilinen Türk Robin Hood olarak değerlendiren gizemli kişinin kim olduğu gizemini sürdürüyor.

Türkiye'de birçok gece kondu mahallesine giderek veresiye defterlerini alıp borçları ödeyen, insanların kapısına para bırakarak gizemli hayırsever kim olduğunu saklayarak merak konusu oldu. Kimliğini gizleyen ve çoğu zaman çalışanları aracılığı ile yardım dağıtan gizemli kişinin Erdoğan Uludağ olduğu iddiaları ortaya atıldı. Erdoğan Uludağ'ın yaptığı bir röportaj sonunda sosyal medyada Türk Robin Hood olarak algılanması sonucunda övgülere maruz kaldı. Ancak çıkan haberlerden birini alıntılayan Haluk Levent gerçek Robin Hood'un kim olduğunun halen gizemini koruduğunu bu haberin ise yalan olduğunu belirtti. İşte Haluk Levent'in çıkan haber karşısında yaptığı yorum şöyle; "Böyle bir şey yok! Sevgili Erdoğan kardeşimiz de bir hayırsever ve o da zaten Robin Hood olmadığını söyledi.. Ben ise Robin Hood’u tanıyorum.. O isterse ismini açıklarım ama istemiyor.."

Erdoğan Uludağ kimdir?

CAGSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Erdoğan Uludağ, 43 yaşında ve İstanbul'da yaşıyor. İstanbul'da tekstil sektöründe çalışan Erdoğan Uludağ, Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile birlikte çalıştığını söyledi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.