Hazine ve Maliye Bakanlığı Corona Virüs Fırsatçılarının ihbarı için Whatsapp hattı kurdu

Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle birçok üründe haksız rekabet olmasıyla fiyat artışı ve stokçuluk yapıldığı iddalarına ilişkin şikayetleri hızlı şekilde almak için whatsapp hattı kurdu.Buna...

Yayınlanma:
Hazine ve Maliye Bakanlığı Corona Virüs Fırsatçılarının ihbarı için Whatsapp hattı kurdu

Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle birçok üründe haksız rekabet olmasıyla fiyat artışı ve stokçuluk yapıldığı iddalarına ilişkin şikayetleri hızlı şekilde almak için whatsapp hattı kurdu.

Buna göre vatandaşların şikayetlerini 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde yapabilmesi için 0552 198 0 189 numaralı whatsapp hattı hizmete sunuldu.

Bu konudaki başvurular Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesi www.gib.gov.tr adresinden yapabileceklerdir. internet sitesinde yer alan hızlı erişim menüsünden ihbar ve şikayetler için gerekli işlemler hızlı bir şekilde yapılacaktır.

Farklı olarak vatandaşların haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapanlar için  VİMER- 189 ihbar hattına iletebileceklerini duyurarak vatandaşların mağduriyetlerini çözeceklerini fırsatçılara meydan bırakmayacaklarını yasal işlem başlatılmak üzere bakanlıkça yakından takip edileceğini duyurmuştur.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.