İçerde 15. Bölümü Nefesleri Kesti? Mert Yusuf Müdür'ün Hastaneye Nasıl Geldiğini Öğrenecek Mi?

Ekranların yeni dizisi olmasına rağmen kısa sürede büyük bir hayran kitlesi toplayan İçerde dizisinin önceki gün yayınlanan son bölümünde yaşananlar yine nefesleri kesti. İşte İçerde dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
İçerde 15. Bölümü Nefesleri Kesti? Mert Yusuf Müdür'ün Hastaneye Nasıl Geldiğini Öğrenecek Mi?

Show Tv ekranlarının sevilerek izlenen yeni dizisi İçerde, önceki akşam ekranlara gelen yeni bölümü ile yine nefesleri kesti. Sezonun yeni dizisi olan ve ekranlara geldiği ilk günden bu yana binlerce izleyici tarafından büyük bir merak ve beğeni ile takip edilen dizinin önceki akşam yayınlanan yeni bölümü yine nefes kesen anlar yaşattı. İşte Show ekranlarının büyük bir beğeni ile takip edilen İçerde dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölüme dair tüyolar.

İçerde, ekranlara gelen 15. bölümünde işler yine karıştır. Celal, tüm gerçekleri öğrenirken fragmanda heyecan yaratan Sarp ile ilgili gelişmeler de ortaya çıkıyor. 'Umut Patron' hamlesi yapmak isteyen Sarp'ın bu hamlesi hezimet ile sonuçlanır. Bu durum sonrası ortalık fena halde karışırken, Yusuf müdürü hastaneye götürmek ve olay yerini temizlemek için ortalığın karıştığı yeni bölümde Sarp bu durudan suçluluk hisseder. Öte yandan Yusuf Müdür'ün vurulduğunu duyan Organize şube ise hastaneye gider.

Öte yandan Mert ise Yusuf Müdür'ün hastaneye yaralı olarak nasıl geldiğini merak eder. Hastane kamera kayıtlarını almak isteyen Mert'e hastane polisi engel olur ve Mert görüntüleri alamaz. Mert ise bu durumdan şüphelenmiştir. Davut ve Minik, Alyanak’ı Sarı Hüsnü’nün mahallesinden kaldırırlar. Alyanak ise yolun sonuna geldiğini düşünür. Celal, Melek’in Füsun’la görüştüğünü öğrenir ve bu durum karşısında deliye döner. Celal pişman olacağı bir hamle yapar.

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.