İçerde 33. bölüm tek parça (Mert Sarp'ın polis olmadığını anladı) Söz yeni bölüm fragmanı

İçerde dizisi yeni bölümü yayınlandı. Peki İçerde dizisinin yeni bölümünü nasıl izlerim? İçerde dizisi son bölümde neler yaşandı? İçerde 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İçerde dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölüm ile ilgili bilgiler.

Yayınlanma:
İçerde 33. bölüm tek parça (Mert Sarp'ın polis olmadığını anladı) Söz yeni bölüm fragmanı

Show Tv ekranlarının en sevilen dizisi İçerde, önceki akşam yeni bölümü ile yayınlandı. Büyük bir hayran kitlesi tarafından heyecan ve ilgi ile izlenen İçerde dizisini, önceki akşam binlerce kişi ekran başında izledi. Ancak diziyi televizyonda izleyemeyen binlerce kişi de internet üzerinde İçerde'nin son bölümünü araştırmaya başladı. Peki İçerde son bölümü nasıl izlerim? İçerde son bölümde neler yaşandı? İçerde yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İçerde dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve detaylar.

İçerde'nin son bölümünde Mert, Sarp’ın polis olduğu gerçeğini öğrenmiştir. Artık hem Sarp hem de Mert, içerde değildir.  Bunun üzerine Mert ile Sarp birbirlerinin ezeli düşmanları haline gelirler. Gerçekler karşısında öfkeden deliye dönen Mert, bunu Celal’le paylaşmak ister. Fakat Eylem ve Füsun’un hayatını tehlikeye atmamak için bu bilgiyi şimdilik saklama kararı alır. Mert’in önceliği Kudret’tir, onunla hesabını kapadıktan sonra Sarp’ın cezasını kesmeye kararlıdır.

Kudret’in paralarını alan Alyanak, öte yandan tüm dengeleri değiştirecek değerli bilgilere sahip bazı dosyaları da bulur. Gözü pek birine dönüşen Alyanak, Celal’i bitirme adına harekete geçmeye karar verir. Bu esnada Sarp ve Yusuf da Mert’e deşifre olduklarından habersiz yeni bir plan yapmaya karar verir. Celal ise Kudret’in işini bitirmek için yeni bir hamle yapmaya karar verir. Tüm bunlar yaşanırken Celal’in, kendisinden saklanan büyük gerçeği öğrenmesi sıcak savaşı başlatır. Kılıçlar kuşanılacak ve taş taş üstünde kalmayacaktır.

İçerde 33. bölümü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.showtv.com.tr/dizi/tum_bolumler/icerde-sezon-1-bolum-33-parca-2-izle/35229 "

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.