İsimsizler 10. bölüm fragmanı yayınlandı (İsimsizler yeni bölümde Dayı öldü mü?)

İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir merakla beklenen İsimsizler 10. bölüm fragmanında gözyaşları sel oluyor. İşte yayınlanan İsimsizler yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
İsimsizler 10. bölüm fragmanı yayınlandı (İsimsizler yeni bölümde Dayı öldü mü?)

Beklenen fragman yayınlandı. Binlerce kişinin büyük bir merakla beklediği İsimsizler dizisinin 10. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden bu yana on binlerce kişi tarafından büyük bir heyecan ve ilgi ile izlenen İsimsizler dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Kritik yerde sona eren son bölümün ardından yayınlanan yeni bölümde en çok merak edilen konulardan biri son bölümün sonunda Gözcü'nün vurduğu Dayı'nın ölüp ölmediği oldu. Peki İsimsizler dizisinin son bölümünde vurulan Dayı ölüyor mu? Hastaneye kaldırılan Dayı, tedaviye cevap veriyor mu? İşte İsimsizler yeni bölümünden alınan son bilgiler.

Dayı, ekiple birlikte girdiği en son çatışmada cesurca mücadelesiyle örgütün dikkatini çekerek namluları kendisine yöneltir. Bunun sonucunda hain bir saldırı ile yere düşer. Arkadaşlarının bağrışlarına rağmen yere yıkılarak o an herkesi derin bir üzüntüye boğar. İsimsizler'in 29 Mayıs günü ekranlara gelecek olan yeni bölümünde vurulan Dayı, en hızlı şekilde hastaneye getirilir ve doktorlara teslim edilir. Doktorlar tüm imkanlarını kullanarak Dayı'yı hayatta tutmaya çalışır.

Dayı'nın tedavisi devam ederken ekip, büyük bir üzüntü içindedir. Herkesin gözyaşları sel olur ve bağrışlar gittikçe yükselir. Yoksa tüm çabalara rağmen Dayı ölecek mi? Bu sorunun cevabı ve daha fazlası 29 Mayıs günü ekranlara gelecek İsimsizler'in yeni bölümünde. İşte İsimsizler dizisinin 10. bölüm fragmanı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.