İsimsizler 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Yeni Bölümde Kaymakam Fatih Ölüyor mu?)

İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki İsimsizler dizisinin yeni bölümünde neler olacak? İsimsizler dizisinin ekranlara gelecek olan yeni bölümünde Kaymakam Fatih suikasttan kurtulacak mı? Kaymakam Fatih ölüyor mu? İşte İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
İsimsizler 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Yeni Bölümde Kaymakam Fatih Ölüyor mu?)

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İsimsizlerin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen İsimsizler dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Binlerce takipçinin nefeslerini tutarak izlediği son bölümün ardından binlerce takipçi, yeni bölüm fragmanı için sabırsız bekleyişe başlamıştı.

İsimsizler dizisinin ekranlara gelecek olan yeni bölümünde, terörle mücadele polisi Ahmet, canlı bomba eylemine teşebbüs eden Mahmut'un evinde bazı ipuçlarına rastladı. Ahet, Sinan'ın hain olduğunu kanıtlamak için somut delillere ihtiyaç duymaktadır.

Öte yandan İsimsizler dizisinin yeni bölümünde bölücü terör örgütünün yeni bir hain planı vardır. O büyük gece geldiğinde belirledikleri noktada harekete geçmeyi planlarlar. Peki isimsiz kahramanlar hainlerin bu saldırılarına engel olabilecek mi? Hainlerin planında Kaymakam Fatih'e suikast düzenlemek var. Peki Fatih'e doğrultulan silah ateş alacak mı? Yeni Cumhuriyet Savcısı hikayeye nasıl yön verecek? Hepsi ve daha fazlası, Pazartesi günü ekranlara gelecek olan İsimsizler dizisinin 4. bölümü ile cevap bulacak.

İsimsizler dizinin yeni bölümünü izlemek için 17 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'da Kanal D ekranını açın. İşte İsimsizler dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı.

İsimsizler Son bölümde Neler Olmuştu?

İsimsizlerin ekranlara gelen son bölümünde terör örgütünün eline düşen Murat ise zor anlar geçirmektedir. Örgüt Murat’a çeşitli işkenceler yaparken, Murat’ı ayakta tutan vatan sevgisidir. Murat’ı bu durumdan kurtarmak için düzenlecek olan operasyon için canla başla göreve hazır olduklarını belirten Olcay ise bu görevden eli boş dönmemeyi kafasına koymuştur.

Ekibin ise tek hedef, düzenleyecekleri bu operasyonda Murat’ı sağ salim ele geçirmek. İsimsiz kahramanlar ya bu uğurda şehadete beraber yürüyecek, ya da Murat’ı alarak evlerine döneceklerdir.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.