İŞKUR KPSS OLMADAN PERSONEL ALIYOR

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) son iki gün içinde 2000 den fazla personel alım ilanı yayınladı.En az ilköğretim mezunu KPSS'siz Personel alım ilanlarına yoğun talep arttı. İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alım ilanlarında...

Yayınlanma:
İŞKUR KPSS OLMADAN PERSONEL ALIYOR

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) son iki gün içinde 2000 den fazla personel alım ilanı yayınladı.

En az ilköğretim mezunu KPSS'siz Personel alım ilanlarına yoğun talep arttı. İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alım ilanlarında artış olması iş arayanları mutlu etti. İŞKUR en az ilkokul mezunu 39 bin 224 personel alımı yapacak. İŞKUR aracılığıyla alınan personellerde KPSS şartı aranmayacaktır. İŞKUR neredeyse tüm Kamu Kurum ve Kuruluşların iş alımlarında yetkili birim olarak biliniyor. İŞKUR üzerinden personel alım ilanlarının sayısı 41 bine yükselmesi iş arayanlara yeni bir umut oldu. İstihdamı arttırmak ve işsizliği azaltmak , her geçen gün iş ilanını güncelleyerek işsizliğin önüne geçmek için kendini yeniliyor.

Satış danışmanı, Temizlik Görevlisi, Kasiyer, Garson, Ön Muhasebe, Beden işçisi, ÇağrıMerkezi Müşteri Temsilcisi, Güvenlik görevlisi, Pazarlamacı, Kalite Kontrolcu, Paketlemeci gibi birçok alanda elaman alımı yapacaktır.

Personel alımı şartları;

T.C. vatandaşı olmak

En az İlkokul mezunu olmak

İŞKUR kaydı olmak

Herhangi bir engeli bulunmamak.

İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak isteyenler "iskur.gov.tr" adresinden başvuru yapabilirler.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.