İşte Benim Stilim'de Ivana Sert Neden Yok? Ivana Sert Neden Kovuldu?

İşte Benim Stilim'de Ivana Sert neden kovuldu? Ivana Sert yeni bölümlerde olmayacak mı? Ivana Sert ile kim tartıştı? İşte Benim Stilim yarışmasında son bölümde yaşananlar ve Ivana Sert'in kovulma nedeni haberimizde.

Yayınlanma:
İşte Benim Stilim'de Ivana Sert Neden Yok? Ivana Sert Neden Kovuldu?

Önceki gün ekranlara gelen son bölümünde jüri üyeleri arasında çıkan tartışma sonucu, jüri üyelerinden Ivana Sert, İşte Benim Stilim programından kovuldu.

Dün yayınlanan son bölümünde Nur Yerlitaş ile diğer jüri üyeleri ararsında bir anda büyük bir tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın durmaması üzerine çekimler durduruldu. Çekimlerin durdurulması sonrası araya yapımcılar da girdi ve İşte Benim Stilim setinde ortalık iyice kızıştı.

Tartışmalar sona ermeyince yapımcı, programı yarıda kesme kararı aldı. Ardından ise yapım şirketi jüri üyelerinden Nur Yerlitaş'ın lehine tavır koydu. Nur Yerlitaş'ın tarafını tutan yapım şirketi, diğer jüri üyelerine de adeta meydan okudu ve giden gitsin dedi.

Olayların daha da büyümesi ve dinmemesi üzerine yapım şirketi konuyu masaya yatırdı ve olayı enine boyuna inceledi. İnceleme sonrasında Yerlitaş'ı haklı bulan şirket, İvana Sert ile yolları ayırma kararı aldı. Yayınlanan yeni bölümde Ivana Sert programda bulunmadı.

Ivana Sert Kimdir?

25 Ekim 1979 yılında Sırbistan'da dünyaya gelen Ivana Sert'in boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir.

5habe.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.