İşte Türkiye’de 2023 En Ucuz Sıfır Araç Modelleri! Hangi Araçlar Uygun Fiyatlı?

Türkiye’de otomotiv piyasasında talep gören araç modelleri olabiliyor. 2023 yılında en ucuz ve çok satılan modeller hangisi? diyorsanız işte detaylar..

Yayınlanma:
İşte Türkiye’de 2023 En Ucuz Sıfır Araç Modelleri! Hangi Araçlar Uygun Fiyatlı?

Araç satın alacak olanlar için model görünümün yanı sıra maliyetinin ne kadar olduğu da büyük önem taşıyor. Çünkü alınacak aracın göz zevkini sağladığı gibi diğer taraftan cepleri de yakmaması gerekiyor. Bu nedenle sıfır araç alacaklar en ucuz ve en çok satılan araçların hangisi olduğunu merakla araştırdığı bir gerçek. Türkiye’de 2023 en ucuz sıfır satılan araç modellerinin hangisi olduğuna geldiğimizde ayrıntılar şöyle..

Sıfır Wolkswagen Güncel Fiyatı Nasıl?

Türkiye’de tercih edilen araç sınıflarından biri olarak Wolkswagen olduğunu söylemek mümkün. Sıfır Wolkswagen almaya kalktığınız zaman ne kadar ödeme yapacak olduğunuzu merak edebilirsiniz. Sıfır Wolkswagen güncel fiyat listesinin nasıl olduğuyla ilgili bakıldığında şöyle yansıyor;

  • Yeni T Cross 1.0 TSI güncel fiyatı- 653,000 TL
  • Wolkswagen Golf 1.0 lt TSI 110 güncel fiyatı- 700,000 TL

Olurken Wolkswagen modellerini de sıfır şekilde satın almak isteyen araç kullanıcıları, belirlenen limitler doğrultusunda ödeme yaparak satın almış olacak.

2023 Skoda Ne Kadar’dan Satılıyor? İşte Sıfır Skoda Güncel Fiyat

Türkiye’de Skoda’da rağbet görülen önemli araç sınıfı içerisinde yer alıyor. Skoda markasının da kendi içerisinde tercih edebileceğiniz pek çok modelleri bulunuyor. Doğal olarak yeni bir araç satın almak isteyenler de bütçesini düşünüerek hareket etmek zorunda kalıyor.

Araç piyasasına göz atıldığında artık neredeyse 500 bin TL araç bulmak imkansız oldu. Bu sebeple en ucuz fiyatlarla sıfır araç almak isteyenler en az 600 bin TL gözden çıkarması gerekiyor. Skoda 1.0 TSI 110 PS güncel fiyatı- 764,000 TL gibi rakamlarla kullanıcılar için sunuluyor. Öyle ki yaza doğru giriş yapmaya başladık sıra fiyatların her geçen gün daha da fazla şekilde artmaya başlayacağını söylemek mümkün. Wolkswagen, Skoda yanı sıra diğer markalarda da fiyat artışları yakın zamanda olmaya başlayabileceği düşünülüyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.