Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu

11 Şubat Pazar sabahı evinde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında doktoru, Prof Dr. Ergun Demirsoy açıklamada bulundu.Beyninde pıhtı atması nedeniyle tedavi gören Kadir İnanır'ı,...

Yayınlanma:
Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu

11 Şubat Pazar sabahı evinde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında doktoru, Prof Dr. Ergun Demirsoy açıklamada bulundu.

Beyninde pıhtı atması nedeniyle tedavi gören Kadir İnanır'ı, ameliyat edecek olan Prof. Dr. Ergun Demirsoy, operasyonun risk taşıdığını söyledi: "Beyne giden bir damar olduğu için felç kalma riski var. Çok dikkat edilmesi lazım." Usta oyuncu Kadir İnanır'ın tıkalı damarlarından birine stent takılmıştı. İnanır'ın bir diğer tıkalı damar nedeniyle ikinci kez ameliyat geçireceği söylenmişti. İkinci ameliyatı gerçekleştirecek olan Prof. Dr. Ergun Demirsoy, bir etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Demirsoy, operasyonun risklerinden söz etti: "Yaptığımız tahlillerde beyne giden şah damarında ciddi bir hasar tespit ettik. Daha sonra felç riskiyle karşılaşmaması için o damarı temizleyeceğim. Ancak beyne giden bir damar olduğu için operasyon sırasında da felç kalma riski var. O nedenle çok dikkat edilmesi lazım ama en iyi şekilde halledeceğiz" dedi.

Prof. Dr. Ergun Demirsoy sözlerine şöyle devam etti: Ameliyat öncesi tüm hazırlıklar yapıldı. Kadir Bey'i dinlenmesi için evine gönderdik, önümüzdeki hafta ameliyatı gerçekleştireceğiz." ifadeleri kullandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.