Kim Milyoner Olmak İster'n Yeni Sunucusu Murat Yıldırım Kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının sunucusu değişti. şte yeni sunucu Murat Yıldırım'ın hayatı ve rol adlığı diziler.

Yayınlanma:
Kim Milyoner Olmak İster'n Yeni Sunucusu Murat Yıldırım Kimdir?

Ekranların en sevilen ve en çok takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de büyük bir sürpriz yaşandı. 21 Mart 2014 günü sunucu Kenan Işık'ın beyin kanaması geçirmesi sonucu bir süre farklı farklı isimler tarafında sunuculuğu yapılan Kim Milyoner Olmak İster'de sunucu koltuğuna usta oyuncu Selçuk Yöntem geçmişti. Yaklaşık olarak 3 yıldır programın sunuculuğuna yapan Selçuk Yöntem, yerini üblü oyuncu Murat Yıldırım'a devretti.

Haber Instagram üzerinden paylaşan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, haberin yanına da Hayırlı Olsun notunu ekledi.

Murat Yıldırım Kimdir?

Aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, babasının öğretmen olması nedeniyle 13 Nisan 1979 yılında Konya'da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesinde Makine Mühendisliği bölümün kazanan Yıldırım'ın buradaki eğitim hayatı biraz uzun sürdü. Bu bölümü 8. senesinde tamamlayan Yıldırım, okulda okurken 3 yıl amatör olarka tiyatro da oyunculuk yaptı.

Üniversitedeki arkadaşları sayesinde sinema sektörüne atılan Yıldırım, ilk rolünü 2003 senesinde Ölümsüz Aşk dizisinde buldu. Yıldırım bu dizide kendisine küçük bir rol buldu ancak dizi 11 bölüm sürdü. 2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisi ile dizi kariyerine devam eden Murat Yıldırım, burada aldığı Mesut karakteri sonrasında Büyük Yalan dizisinde rol almaya başladı.

Yıldırım, ilk başrolünü de Araf filminde oynadı.

2008 yılında Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile dünya evine giren Yıldırım, 2014 yılında boşandı. Yıldırım daha sonra, Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016'da Adana'da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünya evine girdi. Kız istemek için Recep Tayyıp ve Emine Erdoğan'ı devreye sokmuştu. Cumhurbaşkanı da düğün hediyesi olarak bir kuran göndermişti. (Vikipedi)

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.