Kimlik kartında bu detay olan yaşadı! Koşulsuz şartsız 8000 TL ikramiyeyi kapacaklar

Emeklileri sevindirecek bir haber geldi! Kimlik numaralarının son hanesi 0, 2, 4, 6, 8 olan tüm emeklilere bayram öncesi beklenen ek ödeme müjdesi geldi. Son dakika açıklamasına göre, 4A, 4B, 4C, SSK, BAĞKUR, Emekli Sandığı memurları ve EYT emeklileri de bu ödemeden yararlanabilecek. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Kimlik kartında bu detay olan yaşadı! Koşulsuz şartsız 8000 TL ikramiyeyi kapacaklar

Emeklileri sevindirecek bir haber daha geldi! Kimlik numaralarının son hanesi 0, 2, 4, 6, 8 olan tüm emeklilere yönelik olarak 8.000 Türk Lirası ek ödeme müjdesi verildi. Bu sefer, Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biri olan QNB Finansbank, emeklilere yönelik bir promosyon kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Son dakika açıklamasına göre, QNB Finansbank, tüm emeklilerin yararlanabileceği bir promosyon kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, emekliler net 8.000 Türk Lirası ek ödeme alma fırsatı bulacaklar.

Ayrıca, Finansbank'ın CardFinans Emekli kredi kartı sahiplerine de özel bir avantaj sunuluyor. CardFinans Emekli kredi kartıyla yıllık 1.200 Türk Lirası indirim kazanma imkanı sunuluyor. Bu sayede, kart sahipleri toplamda 9.200 Türk Lirası'lık bir promosyondan yararlanmış olacaklar.

QNB FİNANSBANK'TAN EMEKLİLERE 9.200 TÜRK LİRASI PROMOSYON

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için sunulan bu fırsat kapsamında, QNB Finansbank'tan alınacak özel kredi imkanı da dikkat çekiyor. Ayrıca, yurt içi diğer tüm banka ATM'lerinden ayda iki defa ücretsiz para çekme, para yatırma veya bakiye sorgulama işlemleri d

QNB Finansbank, emeklilere yönelik heyecan verici bir promosyon duyurusuyla gündeme geldi. Bankanın açıklamasına göre, emekliler şubeye gitmeden cep telefonları üzerinden verecekleri dijital onay ile maaşlarını taşıyarak 8.000 Türk Lirası'na kadar nakit promosyon kazanma fırsatını elde edebilecekler. Bununla birlikte, CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 Türk Lirası indirim ile birlikte toplamda 9.200 Türk Lirası'na varan emeklilik ödülünden yararlanabilecekler.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için sunulan bu fırsat kapsamında, QNB Finansbank'tan alınacak özel kredi imkanı da dikkat çekiyor. Ayrıca, yurt içi diğer tüm banka ATM'lerinden ayda iki defa ücretsiz para çekme, para yatırma veya bakiye sorgulama işlemleri de emeklilere sunulan avantajlar arasında yer alıyor.

Bununla birlikte, bireysel internet şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılacak EFT saatlerinde ve Türk Lirası havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti sağlanacak. Ayrıca, QNB Finansbank şubelerinde gerçekleştirilecek işlemlerde Emekli Bankacılığı müşterilerine özel sıra önceliği hizmeti sunulacak.

Bu avantajlardan faydalanmak isteyen emekliler, maaş taşıma işlemlerini e-Devlet üzerinden de gerçekleştirebilecekler. Alternatif olarak, başvurularını en yakın PTT şubesinden yapma imkanına da sahipler.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.