Kısmetse Olur 9 Nisan Eleme Oldu mu? Adnan ve Didem Kısmetse Olur'dan Ayrıldı mı?

Kısmetse Olur'un son bölümünde neler yaşandı? Kısmetse Olur'da eleme oldu mu? Kısmetse Olur'un 9 Nisan günü yayınlanan son bölümünde neler yaşandı? İşte Kısmetse Olur'un son bölümde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 9 Nisan Eleme Oldu mu? Adnan ve Didem Kısmetse Olur'dan Ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgi ile takip edilen izdivaç programı Kısmetse Olur, önceki akşam ekranlara haftanın finali bölümü ile geldi.

Önceki gece yayınlanan Kısmetse Olur'un geç saatlerde yayınlanması nedeniyle programı televizyonda izleyemeyen binlerce izleyici, internet üzerinde, Kısmetse Olur'un son bölümünü araştırmaya başladı. Peki Kısmetse Olur'un son bölümünde neler yaşandı? Kısmetse Olur'un 9 Nisan gece yayınlanan bölümünde eleme oldu mu? Kısmetse Olur'da hangi yarışmacı elendi? Kısmetse lur evine gelen yeni yarımacı var mı? İşte Kısmetse Olur'un son bölümünde yaşanan olaylar.

Kısmetse Olur'un ekranlara gelen son bölümüne Tuğçe ve Akın, eleme potasına kalmıştı. Büyük bir heyecan içinde zarfın içinden çıkan ismi bekleyen Tuğçe, Akın ve Kısmetse Olur yarışmacıları, Seda Akgül'ün çıkardığı zarftan 'Eleme Yok' yazısının çıkması üzerine rahat bir nefes aldı.

Öte yandan Kısmetse Olur evinde Didem ve Tuğçe kavgası, gün geçtikçe dozunu arttırıyor. Son dönemlerde sık sık ikili arasında meydana gelen kavgalarda, önceki akşam meydana gelen kavga, erkekler evinde de tartışmaların çıkmasına yol açtı. İkili arasında sık sık çıkan kavgalar, Emre ve Adnan arasında da kavgaların çıkmasına neden oldu.

Bu olaylar sonrasında, Adnan, sinirlenerek odayı terk ediyor ve Didem'in de elinden tutarak yapımla konuşacağını ve Kısmetse Olur evinden ayrılacaklarını söyledi.

Son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.