Madonna bir kare fotoğraf paylaşarak, ''Türkiye'ye destek mesajı verdi.

Türkiye 6.Şubat.2023 tarinde 10 ilde büyük bir yıkıma sebep olan 2 büyük deprem yaşamıştı. Türkiye'de, yaşanan depremden sonra; Çeşitli ülke liderleri ve dünyaca ünlü bir çok isim sosyal medya paylaşımlarında, Türkiye'ye destek mesajı paylaştı.Bu desteğe, Madonna'da Atatürk'ün yıkılan bir binada asılı olan resmini paylaşarak,çağrıda bulundu.Yardım için en doğru yer, ''Ahbap derneği dedi...

Yayınlanma:
Madonna bir kare fotoğraf paylaşarak, ''Türkiye'ye destek mesajı verdi.

16595700-728xauto.webpDünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, sosyal medya hesapları üzerinden Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle yardım çağrısı yaptı.

Instagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Madonna, şu ifadeleri kullandı:

"Herkes Sevgililer Günü’nde Aşktan bahsediyor!! Bu büyük depremde, büyük yıkım ve kayıp yaşayan Türkiye ve Suriye’ye tüm sevgimizi ve şifa enerjimizi gönderelim.

33.181 kişi öldü. Pek çok kişi orada evlerini ve işlerini kaybetti, sevdiklerinden bahsetmeye bile gerek yok. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıyor! Bağış Yapmak İçin En İyi Yer ''Ahbap derneği

63ec7856133cee103f0917a3.webp

Dünyaca ünlü yıldız Madonna, Kahramanmaraş depremi sonrası Instagram hesabından hem Türkiye hem de Suriye için yardım çağrısı yaptı. 54 yaşındaki ünlü yıldız, paylaşımında deprem bölgesinde çekilen fotoğraflara yer verdi.

Madonna, "Sevgililer Günü'nde herkes aşktan bahsediyor. Bu büyük depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Türkiye ve Suriye'ye tüm sevgi ve şifa enerjimizi gönderelim. Binlerce kişi öldü. Orada birçok kişi evini ve işini kaybetti. Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı." diyerek AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı yaptı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.