Meltem Miraloğlu’ndan Açıklama Geldi! Hamile Değilim Ve Çocuğumda Yok

ABD’ye yerleşmiş olan ve hemen ardından Patrick Graday ile evlilik adımı atan Meltem Miraloğlu’nun beşinci tüp bebek tedavisinin de başarılı bir şekilde sonuçlandığı ve beraberinde ise anne olmaya hazırlandığı söylentiler arasındaydı.

Yayınlanma:
Meltem Miraloğlu’ndan Açıklama Geldi! Hamile Değilim Ve Çocuğumda Yok

Meltem Miraloğlu ise konuyla ilgili açıklama yaptı. “Hamile değilim.” açıklamasını dile getiren Miraloğlu, hakkında çıkan dedikoduları tamamen yalanladı.

Meltem Miraloğlu Türkiye’de dizi teklifleri alamadığı için ABD’ye yerleşme kararı almıştı. Miraloğlu o dönem içerisinde kendisinden 48 yaş büyük olan ABD’li Patrick Graday ile evlilik masasına oturarak adından sıklıkla söz ettirmişti.

Hamilelik İddialarının Ardı Arkası Kesilmedi

Yapmış olduğu evliliğin hemen ardından tüp bebek tedavisine başlamış olan çiftin 4 kez düşük ile sonuçlanmış olan bir süreç yaşadığı iddia edilenler arasındaydı. Meltem Miraloğlu’nun eşi ile beşinci defa tüp bebek tedavisi gördüğü iddiaları gündemde yer edinmişti. Meltem Miraloğlu’na embriyo transferi yapılmış olduğu, oyuncunun tedavisinin ise sonuç verdiği ve beraberinde hamile olduğu öne sürülen iddialar arasında yerini almıştı.

aa16vunx.jpeg

Konuyla İlgili Açıklama Yaptı

Ünlü oyuncu hakkında peş peşe çıkan haberlerin hemen ardından konuyla ilgili detaylı bir açıklamada bulundu. Sessizliğini ilk defa bozan Miraloğlu sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanmış olduğu mesajla dedikoduların tümünü yalanladı. Eski oyuncu; “Şu anda hamile değilim ve çocuğumda yok.” şeklinde sözlerini dile getirdi.

Teklif Gelmediği İçin ABD’ye Taşınmıştı

Diğer bir yandan ise 2019 yılı içerisinde ABD yerleşmiş olan Meltem Miraloğlu; “Beni ekranlarda görememenizin nedeni şu anda aktif olarak bir proje teklifinin gelmemesi. Ve ben herhangi bir proje teklifi almadığım için şu anda Amerika’dayım. Bu sebeple beni ekranlarda göremiyorsunuz.” ifadelerini dile getirmişti.

ABD’ye yerleşmiş olan ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu; “Kendimi bulmak için çıkmış olduğum bu yolun içerisinde kendimi kaybetmemek ve beraberinde bunca zulme karşı akıl sağlığımı korumak gerçekten tek dileğim.” şeklinde şaşırtan bir paylaşım yapmıştı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.