Migros’ta Ayçiçek Yağı Fiyatları Dip Yaptı! Stoklar Tükenmeden Alın!

Perakende sektörünün öncü firmalarından Migros, müşterilerine yönelik başlattığı kampanyalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Migros’ta Ayçiçek Yağı Fiyatları Dip Yaptı! Stoklar Tükenmeden Alın!

Perakende sektörünün öncü firmalarından Migros, müşterilerine yönelik başlattığı kampanyalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kez gündemde, ayçiçek yağı üzerine yapılan büyük bir indirim var. Sadece iki gün sürecek olan bu özel indirimle, Torku Altınekin markalı 5 litre ayçiçek yağı 219,90 TL’den 179,90 TL’ye düşürüldü.

Yüzde 18’lik İndirim

Migros, ‘Migros’tan ucuzunu bul bulabilirsen’ sloganıyla yürüttüğü kampanya kapsamında, ayçiçek yağında yüzde 18 indirim sunuyor. Bu indirim, hem Migros’un fiziki mağazalarında hem de online alışveriş platformunda geçerli olacak, böylece tüketicilere büyük bir avantaj sağlanıyor.

Kampanya dahilinde, Migros’un sunduğu fiyatların altında bir fiyat bulan tüketiciler, farkı Migros mağazalarına fiş göstererek ibraz etmeleri halinde, Money kartlarına ürün fiyatının iki katı kadar para iadesi alacaklar. Bu, Migros’un müşteri memnuniyetine verdiği önemi ve piyasadaki rekabetçi fiyat politikasını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Diğer Markaların Fiyatlarıyla Karşılaştırma

Migros’ta uygulanan 179,90 TL’lik özel fiyat, piyasada bulunan diğer markalara kıyasla oldukça cazip. Aynı miktar için diğer markaların fiyatları şöyle:

  • Migros marka ayçiçek yağı 5 litre: 194,90 TL
  • Yudum marka ayçiçek yağı 5 litre: 214,90 TL
  • Abalı marka ayçiçek yağı 5 litre: 222,90 TL
  • Komili marka ayçiçek yağı 5 litre: 224,90 TL
  • Kırlangıç marka ayçiçek yağı 5 litre: 224,90 TL

Bu fiyatlar, Migros’un ayçiçek yağı üzerinde ne kadar büyük bir indirime gittiğini ve tüketicilere sunduğu avantajları gösteriyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.