Milli Manken Lale Belkıs: Vasiyetimi Hazırladım

Türkiye’nin ilk milli mankenlerinden biri olarak tanınan Lale Belkıs’la röportaj yapıldı. Röportaja özel demeçler veren Lale Belkıs vasiyetinin hazır olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Milli Manken Lale Belkıs: Vasiyetimi Hazırladım

Türkiye’nin önemli mankenlerinden biri olan Lale Belkıs ile samimi bir sohbet ortamı gerçekleşti. Hayatıyla ilgili pek çok öne çıkan olaylara yer veren ve merak edilenleri de evaplayan Lale Belkıs’ın şüphesiz en dikkat çeken sözlerinden biri de vasiyetini hazırlamış olduğunu belirtmesi oldu.

Türkiye’nin İlk Mankenlerinden Biriyim!

Mankenlik haricinde oyunculuk ve şarkıcılık gibi pek çok alanda yeteneklerini en güzel şekilde sergileyerek iz bırakan isimlerden biri olan Lale Belkıs, henüz yaşındayken mesleğe giriş yapmış olduğunu söyledi. Kariyer hayatı son derece parlak olan önemli isimlerden biri olmayı başarırken ilk olarak meslek hayatına mankenlikle giriş yaptığını ve daha sonrasında da oyunculuk-şarkıcılık alanında da hünerlerini sergilemiş olduğunu ifade etti.

14 yaşında ilk olarak Beyoğlu Olgunlaşma Enstitüsü eğitimlerini sürdürdüğünü ve fiziğinin güzel olmasından dolayı dikkat çekerek podyuma giriş yaptığını söyledi. Henüz küçük yaşlarda da hal ve hareketleri, fiziğiyle de ülkenin önemli bir mankeni olacağını fark ederek söylediklerini belirtti. Tarsus Vapuru ile sergiler yapılacağını ve bu sergiye de kendisinin davet edildiğini söyledi. Milli giysilerin tanıtılması konusunda Lale Belkıs’a teklif sunulduğunu ve İtalya, ABD ve Portekiz gibi pek çok ülkelerde de sergilerin yapılmış olduğunu belirtti.

3562069-7ff0d6ded3b9eac9b4f3bc19cd381784-640x640.jpg

Lale Belkıs Konuştu: 400’den Fazla Eserim Var!

400’den fazla eserinin olduğunu söyleyen Lale Belkıs, resim konusunda da önemli eserler ortaya koymuş olduğunu belirtti. Pek çok alanda başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Lale Belkıs, hayatıyla ilgili merak edilen tüm detayları es geçmeden yer verdi.

Müzikalde yer alan ve müzikal kapatılınca da boşta kalmak zorunda kaldığını ifade eden 84 yaşındaki Lale Belkıs, vasiyetiyle ilgili de önemli açıklamalara yer verdi. Vasiyetini hazırladığını söyleyen Belkıs, ablasının vefat etmesinden sonra hak sahibi olmak isteyenlerin kötü konuşmalarına da şahit olmak zorunda kaldıklarını söyledi. Vefat ettikten sonra sevdiklerinden sana evi yapmalarını vasiyetinde yer vermiş olduğunu söyledi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.