Müjde Az Önce Geldi SSK BAĞKUR'lu Emekli Şubat Bitmeden 2'li Ödeme Olacak

SSK ve bağ-kur emeklisine Şubat ayı sonuna kadar 2’li ödeme yapılacak. Açıklama az önce geldi, emekliler bu karara çok sevinecek.

Yayınlanma:
Müjde Az Önce Geldi SSK BAĞKUR'lu Emekli Şubat Bitmeden 2'li Ödeme Olacak

SSK ve bağ-kur emeklisi için şubat ayının sonu yaklaşırken Yeni müjdelerde gelmeye devam ediyor. Bu ay emekliler için oldukça heyecanlı ve hızlı geçiyor. Önce Zamlı maaş ödemeleri başladı ardından da yeni ek ödemeler için duyurular geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Geçtiğimiz günlerde emekliye sevindirici bir haber verdi. Emekli maaşı alanlar için bayram ikramiyesi zammı Açıklandı. Bir yandan emekliler zam sevince Yaşarken bir yandan da ek ödeme fırsatları sürüyor. SSK ve bağ-kur emeklisine yeni ek ödeme duyuruldu. Bu ay emekliler 2’li ödemeyi cebine koyacak. Adeta çifte maaş gibi ödeme milyonlarca emekliyi bekliyor.

Emekli vatandaşlara Şubat ayı sürprizlerinin devamı geliyor. 6-7 Şubat tarihlerinde emekli maaş farkı ödemeleri hesaplara yatmıştı. SSK ve bağ-kur emeklisi için yeni bir sürpriz de var. 17 Şubat tarihinde başlayan Zamlı maaş ödemeleri 29 Şubat tarihine kadar devam edecek. Sürprizler bununla bitmiyor, emekliye bir ödeme daha geliyor. Bu defa bankalar harekete geçti emekli maaşı alanlara ek ödeme duyurusu yapıldı. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisine adeta bir maaş gibi ek ödeme fırsatı açıklandı. Ek ödemeden yararlanmak isteyenler için detaylar netleşti. Şubat bitmeden başvuru yapanlar ikili ödemeyi cebine koyacak.

ZAMLI EMEKLİ MAAŞI ÖDEMELERİ 28 ŞUBAT'A KADAR TAMAMLANACAK

4A 4B 4c emeklisi için ilk Müjde hükümetten gelmişti. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş artık zamlı ödeme alıyor. Geçtiğimiz ay ödemeler eksik olarak yatmış 6-7 Şubat tarihlerinde ise kalan kısım tamamlanmıştı. Emekliler maaş farkı ödemelerini cebine koyarken yeni bir açıklama daha yapıldı. Milyonlarca emekli için şubat ayı emekli maaşı ödeme takvimi duyuruldu. Şubat 2024 itibarıyla SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisine emekli tahsis numarası sonuna göre ödeme tarihleri şöyle oldu:

4C Emekli Sandığı emeklisi: 15 Şubat'ta emekli maaşı ödemeleri yapıldı

SSK emeklisi: 17 Şubat'ta başlayan ödemeler emekli tahsis numarası sonuna göre 25 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Bağ-kur emeklisi: Bağ-kur emeklisi için maaş ödemeleri 25 Şubat'ta başlayacak ve 28 Şubat'a kadar emekli tahsis numarası sonuna kadar göre ödemeler sürecek.

EMEKLİYE BİR ÖDEMEDE BANKALARDAN

Şubat ayı emekliler için adeta bayram havasında geçiyor. Hükümetin verdiği ödemelerin yanı sıra bankalarda Kolları sıvadı ve emeklilere peş peşe ikramiye zamma müjdeleri geldi. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi vatandaşların faydalanacağı ikramiye ödemelerini artış var. Şubat ayında promosyon ödemeleri şöyle oldu:

ING Bank: 10.000 TL promosyona Ek fatura ödeme talimatına 5.000 TL promosyon olmak üzere toplam 15.000 TL.

Garanti BBVA: 7.500 TL promosyonu ek kredi kartı ile yapılan harcamalarda 1500 TL Bonus ile birlikte 9.000 TL promosyon ödemesi.

Akbank: 10.000 TL promosyona Ek 2000 TL chip para hediyesi ile 15.000 TL promosyon.

Finansbank: 8000 TL promosyon ek kredi kartı kullanımında 1200 TL indirimle birlikte 9200 TL promosyon.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank: Emekli maaş aralığına göre 5000 TL'ye Varan promosyon ve düşük faizli kredi fırsatları.

Türkiye Finans: 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere net 15.000 TL promosyon.

Yapı Kredi Bankası: emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara 7.500 TL promosyon.

Denizbank: emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara 5.000 TL promosyon.

BAŞVURU ŞARTLARINDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI

Bankalar emekli promosyon kampanyalarında başvuru şartlarında herhangi bir değişiklik yapmadı. Emekli maaşı alanlar 3 yıllığına maaşlarını taşıyarak promosyon desteği almaya hak kazanıyor. Emekli promosyonu kampanyaları için bankaların mobil bankacılık ve internet bankacılığı ile şubelerinden başvuru yapmak yeterli.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.