Murat Boz'dan gazetecilere Aslı Enver tepkisi: "Aslı'yı sormayın"

Önceki gün verdiği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Boz, röportaj öncesi 'Aslı'yı sormasınlar' dedi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Murat Boz'dan gazetecilere Aslı Enver tepkisi: "Aslı'yı sormayın"

Geçtiğimiz gün Eser Yenenler ile birlikte Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle görüntülenen ve ardından hakkında çıkan ihanet iddiaları üzerine sevgilisi Aslı Enver'den ayrılan Muat Boz, bu konuya dair bir açıklama yaptı.

Konser ve etkinlik alanı Tuzla Marina Arenada önceki gece konser veren Murat Boz, konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hürriyet Gazetesinden Behlül Aydın'ın haberine göre Murat Boz, röportaj öncesi basın mensuplarına "Aslı'yı sormasınlar, yoksa röportaj yapmam." dedi.

O Gece Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz günlerde Murat Boz ile yakın arkadaşı Eser Yenenler, İşte Benin Stilim’in moda yarışma programının çok konuşulan ismi Bahar Candan ve Bahar’ın ablası Nihal Candan ile yakalanmıştı.

1.5 yıldan bu yana Aslı Enver ile birlikte olan Murat Boz’un bu görüntüleri üzerine Aslı Enver’in nasıl bir tepki vereceği büyük merak konusuydu. Nitekim de olanlar oldu ve Murat Boz Aslı Enver ilişkisi, bu kaçamak sonrası sona erdi. Geçtiğimiz hafta Emirgan’da bulunan La Boom adlı mekana eğlenmek için giden ünlü şarkıcı Murat Boz ve BKM Mutfak ekibi ile hayatımıza giren Eser Yenenler beraber eğlendi. İkilinin eğlence gecelerine İşte Benim Stilim programı ile ço konuşulan Bahar Candan ile onun ablası Nihal Candan ve Özge Bitmez isimli kadın da katılmıştı.

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.