Netflix Canlı Yayın Özelliği SAG Ödülleri İle Başlıyor

Dizi ve sinema alanındaki yatırımları ile bu alanlarda ciddi bir ağırlık göstermeye başlanan Netfilix, şimdi ise gözünü canlı yayınlara dikti. Platform, televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen...

Yayınlanma:
Netflix Canlı Yayın Özelliği SAG Ödülleri İle Başlıyor

Dizi ve sinema alanındaki yatırımları ile bu alanlarda ciddi bir ağırlık göstermeye başlanan Netfilix, şimdi ise gözünü canlı yayınlara dikti. Platform, televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen SAG Ödülleri Törenini canlı olarak yayınlayacağını duyurdu.

Dünyadaki en popüler dizi ve sinema platformu olan Netflix, zorlu bir dönem yaşamış ve ciddi sayıda abone kaybetmişti. Yaşamış olduğu bu zorlu dönemin ardından farklı formüllerle abone sayısını arttırmayı hedefliyor.

Netflix, bunun için canlı yayınlara ekstra bir önem vermeye başladı. Son dönemlerde canlı yayın konusunda yapılan hamlelerde bunu anlamak mümkün.

Netflix, geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu duyuruda, ilk canlı yayının 5 Mart’ta yapılacağını açıkladı. Ünlü komedyen Chris Rock’ın gösterisinin canlı olarak yayınlanacağı ifade edildi.

netflix canlı yayın hamlesi

Milyonlarca abonesi olan platform, canlı yayınlar konusundaki planlarını açıkladı. Şirket, sinema ve televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen SAG ödüllerinin verildiği töreni canlı olarak yayınlayacak.

Canlı Yayınlar 2024’e Kadar Youtube Üzerinden Yapılacak

Netflix, SAG ödül töreninin kendi Youtube sayfasından canlı olarak izlenebileceğini duyurdu. 2024’ten itibaren ise bu ödül töreninin düzenli olarak Netflix üzerinden yayınlanacağı ifade edildi. Daha önceki yıllarda bu tören ABD’li TNT ve TBS kanallarından yayınlanıyordu.

Şirket, canlı yayın konusunda ciddi adımlar atacak. Ancak kitlesinin canlı yayın izleme konusunda nasıl hareket edeceğini ise şimdiden söylemek çok zor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.