Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim'den Ayrılıyor mu? Nur Yerlitaş Hastanelik Oldu

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim'den ayrılacak mı? İşte Benim Stilim programında rahatsızlanan Nur Yerlitaş, hastaneye giderek tedavi oldu. İşte Nur Yerlitaş hakkında son durum.

Yayınlanma:
Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim'den Ayrılıyor mu? Nur Yerlitaş Hastanelik Oldu

İşte Benim Stilim yarışmasının jürisi Ünlü modacı Nur Yerlitaş, önceki gece yapılan çekimlerin ardından rahatsızlandığını söyledi ve çekim yerinden ayrıldı. Rahatsızlandığını söyleyen Nur Yerlitaş, program çekimlerinden sonra hastaneye gitti.

Geçtiğimiz hafta da programın bir diğer jürisi Ivana Sert ile tartışan Nur Yerlitaş'ın önceki gece rahatsızlandığını ileri sürerek hastaneye gitmesi Yerlitaş'ın Ivana Sert olayına tepki gösterdiği yönünde anlaşıldı. Uçankuş'ta yer alan habere göre, Nur Yerlitaş'ın Ivana Sert tartışması sonrasında yapımın da araya girmesi ile anlaşmaya vardığı, ancak hem bu olay, hem de Kerimcan Durmaz'ın bazen jüriye dahil olmasından rahatsız olduğu belirtilirken, Yerlitaş'ın bu davranışı, bu olaylara bir tepki olarak karşılandı.

Yapım Şirketinden Açıklama Geldi

Programın yapım şirketinden ise önceki gece rahatsızlandığını söyleyerek hastaneye giden ve bugün sabah saatlerinde evine ıkan Yerlitaş hakkında açıklama geldi. Yapım şirketi konu ile ilgili yaptığı açıklamasında Yerlitaş'ın bir hafta izinli olduğunu söylerken, Uçanuş'un iddiasına göre Nurella'nın progrmaa bir daha dönmek istemediği öğrenildi.

Instagram'dan Duyurmuştu

Ünlü modacı Nur Yerlitaş geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımında “Yoruldum. Söyleyeceklerim bu kadar” diyerek bunun mesajını vermişti.

Bahar Candan ile Kavga Etmişti

Geçtiğimiz hafta ise yayınlanan programda Bahar Candan ile kavga eden Nur Yerlitaş ameliyat olduğunu ve dikişlerine rağmen jüride bulunduğunu ifade etmişti.

Nur Yerlitaş'ın konu ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.