Nur Yerlitaş Ivana Sert Kavgasının Perde Arkası Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz gün programda meydana gelen ve İşte Benim Stilim'den Ivana Sert'in gönderilmesine neden olan kavganın ayrıltıları gün yüzüne çıktı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Nur Yerlitaş Ivana Sert Kavgasının Perde Arkası Ortaya Çıktı

İşte Benim Stilim yarışmasında geçtiğimiz gün yaşanan olay sonrasında Nur Yerlitaş'tan ilk açıklama geldi.

Canlı yayında çıkan tartışma sonrasında Ivana Sert ile yolların ayrıldığı İşte Benim Stilim yarışmasının jüri üyesi Nur Yerlitaş Uçankuş'a şu açıklamaları yaptı:

“Aramızda bir tartışma yaşandı. İkimiz de sinirliydik! Tartışmamızın sebebi çalışma günlerimizle ilgiliydi… Olayı çözemeyip gerginlik yaşanınca araya yapımcımız da girdi. O da sinirlendi. Ben çekimlerin hafta sonu yapılmasını istiyordum. Onun nedeni de hafta içi atölyemde olup hafta sonu da çekimlere katılmak içindi. İvana Sert de tam tersi hafta içi çekim yapıp, hafta sonu tatil yapmak istiyordu. İvana da bunu hafta sonu çocuğuyla geçirmek için talep ettiğini söyledi. Tartışma bu yüzden çıktı. Sinirler yatıştıktan sonra oturduk konuştuk ve 1 hafta İvana’nın dediği olacak 1 haftada benim dediğim olacak. Şu anda bir sorun yok. Pazartesi günü çekimlere kaldığımız yerden devam ediyoruz.”

Magazin haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.