O Ses Türkiye 2017 Finale Doğru (Hangi Jürinin Kaç Yarışmacısı Kaldı?)

O Ses Türkiye 2017'de finale yaklaşılıyor. Peki O Ses Türkiye'de hangi yarışmacılar ter döküyor? O Ses Türkiye'de çeyrek finale yükselen yarışmacılar kim, o ses türkiye finaline hangi takımlar çıkıyor? İşte O Ses Türkiye 2017'de çeyrek final yarışmacıları.

Yayınlanma:
O Ses Türkiye 2017 Finale Doğru (Hangi Jürinin Kaç Yarışmacısı Kaldı?)

Tv 8 ekranlarının binlerce izleyici tarafından büyük bir beğeni izlenen O Ses Türkiye'nin bu yıl beklenen finali yaklaşıyor.

Her yıl binlerce kişi tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen ve her bir bölümü merakla beklenen O Ses Türkiye'nin bu yıl gerçekleşen yarışmasında finale doğru yaklaşırken takipçiler, çeyrek finale kalan yarışmacıları araştırmaya başladı. İşte O Ses Trkiye 2017'de çeyrek finale çıkan yarışmacılar.

En Çok Yarışmacı Çıkaran Jüri

O Ses Türkiye'ye yer yıl jüri olarak katılan Hadise'nin henüz şampiyonluğu yok. Ancak bu yıl çeyrek finale en çok yarışmacı çıkaran takım ise Hadise'nin takımı olarak öne çıkıyor. Çeyrek finale tüm jüri üyeleri yarışmacı çıkarırken, her bir jürinin çıkardığı yarışmacılar şu şekilde sıralandı: Hadise: 6, Gökhan ve Hakan: 5, Murat Boz: 3 ve Sibel Can: 1.

Hadise'nin Yarışmacıları

Hadise'nin çeyrek finale kalan yarışmacıları şu şekilde; Joker, Şeyda Erbaş Kasap, Dodan Özer, Taylan Bayri, Cihangi Moralı ve Sevil Memetova.

Gökhan ve Hakan'ın Takımı

Gökhan ve Hakan'ın takımından çeyrek finale çıkan isimler ise şunlar: Suami Ramirez, Keremhan Özdemir, Enis Uğurlu, Resul Aydemir ve Dino.

Murat Boz'un Takımı

O Ses Türkiye 2017'de Murat Boz'un kalan yarışmacıları şunlar: Karima Gouit, Toprak Kardeşler ve Armador.

Sibel Can'ın Takımı

Sibel Can'ın ise çeyrek finale çıkan tek yarışmacısı Burhan Çatılı.

Gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.