O Ses Türkiye 2017 Finali (Hangi Jürinin Kaç Yarışmacısı Var?) O Ses Türkiye Finali Canlı Takip

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, bu akşam final bölümü ile ekranlara geliyor. Peki finale kaç yarışmacı kaldı? O Ses Türkiye finalinde hangi jürinin kaç yarışmacısı var? O Ses Türkiye final bölümü saat kaçta? İşte O Ses Türkiye'nin final bölümü ile ilgili bilgiler.

Yayınlanma:
O Ses Türkiye 2017 Finali (Hangi Jürinin Kaç Yarışmacısı Var?) O Ses Türkiye Finali Canlı Takip

Binlerce izleyici tarafından büyük bir beğeni ile izlenen yarışma programı O Ses Türkiye, bu akşam final bölümü ile ekranlara geliyor.

Yayınlandığı her sezonunda binleri ekran başına kilitleyen ses ve müzik yarışmacı O Ses Türkiye'de bu akşam final heyecanı yaşanacak. Gökhan ve Hakan kardeşler, Hadise, Murat Boz ve Sibel Can'ın jüri koltuğunda oturduğu yarışma programı O Ses Türkiye'de finale kalan yarışmacılar, bu akşam canlı olarak yayınlanacak olan O Ses Türkiye final bölümünde canlı olarak söyleyecekleri şarkılarla yarışmayı kazanmak için ter dökecekler. Peki O Ses Türkiye finaline kaç yarışmacı kaldı? O Ses Türkiye 2017 finalinde hangi jürinin kaç yarışmacısı var? Finalde hangi yarışmacılar şarkı söyleyecek? İşte O Ses Türkiye 2017 hakkında son gelişmeler.

O Ses Finali Bu Akşam

Binlerce takipçi tarafından heyecanla beklenen O Ses Türkiye final bölümü, bu akşam saat 20.30'da Tv 8 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Yayınlanacak final bölümünde yarışmacılar, canlı olarak sergileyecekleri performansları ile yarışmayı kazanmak için ter dökecekler.

Finale Kalan Yarışmacılar

# Cihangir Moralı (Hadise’nin takımı)

# Dodan Özer (Hadise’nin takımı)

# Taylan Bayri (Hadise’nin takımı)

# Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)

# Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)

# Burhan Çatılı (Sibel Can’ın takımı)

Acun'dan Hadise Açıklaması

Yıllardır O Ses Türkiye'de jüri olan, ancak henüz bir şampiyonluğu bulunmayan Hadise, bu yıl finale 3 yarışmacı ile geldi. Şampiyon olma olasılığı yüzde 50 olan Hadise'nin, şampiyon olması durumunda Acun'dan flaş bir açıklama geldi. Acun Ilıcalı, yaptığı son dakika açıklamasında, "Eğer Hadise şampiyon olursa, Hadise yarışmacısı ile birlikte Survivor'a gelecek" sözlerini söyledi.

O Ses Final bölümünün detaylarından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.