O ülkelere uçmak sadece 1 dolar! Bedavaya seyahati elini çabuk tutan kapacak

AJet Türkiye çıkışlı dış hat uçuşlarında 1 dolar + vergi; yurt dışından Türkiye'ye uçuşlarda 1 Euro + KDV'den başlayan kampanya duyurdu.

Yayınlanma:
O ülkelere uçmak sadece 1 dolar! Bedavaya seyahati elini çabuk tutan kapacak

Ajet'ten yapılan açıklamaya göre kampanya, 22 Mart 2024 00:00 (dahil) ile 24 Mart 2024 23:59 (dahil) tarihleri ​​arasında satın alınan biletleri kapsamaktadır. Kampanya kapsamında uçuş tarihleri ise 31 Mart - 31 Mayıs 2024 şeklinde belirlenmiştir.

Kampanyadaki biletler yurt dışı uçuşlarda 1 dolar artı vergiler olmakla birlikte, yurt dışından Türkiye'ye uçuşlarda ise vergiler artı 1 euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kampanya, Türkiye'den yurt dışı destinasyonlara (Kuzey Kıbrıs hariç) direkt uçuşları ve Türkiye'ye yurt dışı uçuşları kapsamakta olup, 50.000 koltukla sınırlıdır. Kampanyanın kuralları ve yerleri aşağıdaki gibidir:

Ajet uçak bileti 1 dolar

2 Mart 2024 (dahil) saat 12:00'den 24 Mart 2024 (dahil) 23:59'a kadar satın alınan biletler için geçerli olmaktadır.

31 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasındaki uçuşlar için geçerlidir.

Kampanya kapsamında vergi ve harçlar hariç, Türkiye'den yurt dışı uçuşlarda 1 ABD Doları, yurt dışından Türkiye'ye uçuşlarda 1 Euro'dan başlayan ücretler uygulanacak. Kampanya, Türkiye'den yurt dışı destinasyonlara (Kuzey Kıbrıs hariç) direkt uçuşları ve Türkiye'ye yurt dışı uçuşları kapsıyor.

Kampanya 50.000 lokasyonla sınırlıdır.

Kampanya yalnızca AJet tarafından gerçekleştirilecek olan tarifeli uçuşlarda geçerlidir.

Bu kampanya AJet web sitesi ile birlikte mobil uygulamasında geçerli olacaktır. AJet mobil uygulamasını QR kodunu tarayarak indirebilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.