Savaşçı Dizisi Oyuncuları Kim? Savaşçı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ekranların yeni dizisi Savaşçı, Fox'da ilk bölümü ile yayınlandı. Peki Savaşçı dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı? Savaşçı dizisinin oyuncuları kimler?. İşte Savaşçı dizisi ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Savaşçı Dizisi Oyuncuları Kim? Savaşçı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son dönemlerde piyasaya çıkan dizilere yeni bir tanesi daha eklendi.

Fox Tv ekranlarında bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Savaşçı adlı dizi, daha ilk bölümünden binlerce izleyiciyi ekran başına kilitlemiş durumda. Başta İsimsizler, daha sonra Söz ve son olarak Savaşçı adlı dizisi, milli duyguları ön plana çıkaran diziler olarak ekranlara gelmeye başladı.

Yapımcılığı Limon Film tarafından üstlenilen, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk ve Mirsad Herovic'in bulunduğu "Savaşçı" dizisi bu akşam seyirciye merhaba dedi. İlk bölümü ile izleyicilere merhaba diyen dizi, sosyal medya üzerinde çok sayıda Tweet alaran #Savaşçı Hashtag'ı ile gecenini TT'lerinden oldu.

Fox ekranlarında yayınlanan ;Savaşçı adlı dizinin ilk bölümünde, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Kopuz Albay ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un tutuklanması ve üç astsubay üyesinin de meslekten ihraç edilmesi üzerine dağılma noktasına kadar gelmiştir.

Filmde gerçekleşen darbe girişimi sonrasında, darbeyi gerçekleştiren örgütün kumpas suçlamalarıyla hapiste bulunan iki subay, Kopuz Albay ve Yüzbaşı Kağan Bozok, ÖKK'daki görevlerine dönmeleri için serbest bırakılır. Albay’a verilen görev, Bordo Bereliler’in efsanevi “Kılıç Timi”ni tekrar bir araya getirmesi, sonra da derhal göreve başlangıç yapmaları. Albay Kopuz, görevi kabul eder ve Kılıç Timi tekrar bir araya gelmeye karar verir. Şimdi, Yüzbaşı Kağan Bozok’un komuta ettiği tim, bir kez daha en zorlu görevler için hazırlıklara başlar.

Dizinin ekranlara gelen ilk bölümü için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.fox.com.tr/Savasci/izle "

Oyuncular

Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay

Aslı Özkaynak: Yıldız Çağrı Atiksoy

Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli

Üsteğmen Serdar Türkmen: Fırat Albayram

Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu

Teğmen Murat Gündoğdu: Alican Albayrak

Astsubay üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer

Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu

Astsubay başçavuş Turan Hüseyinoğlu: Hakan Dinçkol

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.