Seda Sayan'dan evlilik programı yasağı hakkında ilk kez konuştu

Seda Sayan, yaptığı son açıklamasında evlilik programları hakkındaki haberleri değerlendirdi. İşte Seda Sayan'ın açıklaması.

Yayınlanma:
Seda Sayan'dan evlilik programı yasağı hakkında ilk kez konuştu

Geçtiğimiz gün yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile yasaklandı denilen evlilik programlarının aslında yasaklanmadığı, sadece bazı yaptırımların uygulanacağı söylenmişti. Bu karar sonrasında ise evlilik programları ile adı özdeşleşen Seda Sayan ilk kez konuştu. Sözcü'deki habere göre günlük 60 ile 150 bin lira arasında bir meblağ kazanan izdivaç programlarının sunucusu Seda Sayan, yaptığı açıklamasında başka projeler için kolları sıvadığını söyledi.

Gündeme ve kendisi hakkında açıklamaları sürdüren Seda Sayan, muhabirin, yayımlanan yeni Kanun Hükmünde Kararname ile evlilik programları hakkında yapılan düzenleme için ne düşünüyorsunuz şeklinde yönlendirdiği soruya, Seda Sayan, “Bize önce ‘Yasaklandı’ dediler, sonra ‘Yok sizi kapsamıyor’ dediler. Ne olduğunu ve ne olacağını bilmiyoruz. Esra'yla da konuşuyorum o da bilmiyor. Kaldırıldıysa da başka işler yapacağız. Esra da televizyoncu ben de televizyoncuyum. Kısmet artık. Ne yapalım, kaldırıldıysa başka formatlar bulacağız” şeklinde cevap verdi.

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.