Selçuk Geçer Doların 19 TL’yi Bulmasıyla Yeniden MB’i Gündeme Getirdi!

Döviz kurları ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarında doğru analizlere yer veren Selçuk Geçeri doların 19 TL’nin üstüne çıkmasıyla tekrardan MB’yi hatırlattı.

Yayınlanma:
Selçuk Geçer Doların 19 TL’yi Bulmasıyla Yeniden MB’i Gündeme Getirdi!

Dolar kurunda 19 TL’yi görme olacak mı sorusu geçtiğimiz dönemde sürekli sorgulanıyordu. Sorgulanan bu konu üzerine el atan Selçuk Geçer, doların 19 TL üzerine çıkmasıyla ilgili şok bir tahminde bulunmuştu. Ünlü yorumcunun yaptığı yorumlar karşılığını bulurken doların hızlı şekilde ilerlemesi de devam ediyor. Dolardaki son gelinen noktanın tam olarak nasıl şekillenmiş olduğuna göz atıldığı zaman son elde edilen verilere göre 19,21 TL civarına çıkmış oldu. Selçuk Geçer doların 19 TL’den daha fazla artacağını öngömüştü ve öngörüsü de çıkmış oldu.

Dolarda Hızlı Yükselme!

Dolar yerinde stabil şekilde kalmayarak yükselişini de tam gaz sürdürmeye devam ediyor. Doğal olarak dolarda meydana gelen bu durumlarda pek çok yatırımcının da son durum ne olacak diye sürekli sorgulamaya başlamasına neden oluyor. Dolarda baktığımız zaman ani şekilde yükseliş süreci de devam ederken, dolardaki son durumların nasıl olacağına dair yeniden gözler uzmana çevrildi. Döviz piyasalarında bilinen en önemli analistler arasındaki Selçuk Geçer, doların iyi günleri olduğunu ve hatta ilerleyen dönemlerde rekor seviyeye ulaşma durumunun söz konusu olabileceğini söyledi.

Dolar beklentisinin 22,91 TL bandında olacağına ilişkin beklentilerinin olduğunu düşünen Selçuk Geçer, biraz daha beklemede kalmanın çok daha doğru olacağını söyledi. Aynı zamanda uzmana göre ddolar piyasasındaki artış seviyesi her geçen süre zarfı içerisinde çok daha fazla şekilde artmaya devam etmiş olacak. Her ne kadar doların 19 TL üzerine çıkmasıyla rekor gözüyle görülmüş olsa da bu durumun daha da artış yönünde olacağına dair bazı düşünceler hakim.

Twitter Hesabından Açıkladı!

Dolarla ilgili tahminlerini Twitter hesabından açıklayan Selçuk Geçer, borsa konusunda şu aralar çok aceleci olmaması gerektiğini hatırlattı. Uzman, borsada yükselişin devam edecek olduğunu düşündüğünü ve hatta rekor seviyeye kadar ulaşabilme durumunun olma ihtimalinin de çok yüksek olduğunu söyledi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.