Sevgilisi ile Mekana Giden Ivana Sert Gözyaşlarına Boğuldu

Önceki gün sevgilisi Can Çelebi ile bir mekana giden Ünlü stilist Ivana Sert'in, gözyaşları içinde tuvalete gittiği görüldü. İşte yaşanan olay.

Yayınlanma:
Sevgilisi ile Mekana Giden Ivana Sert Gözyaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim programında Nur Yerlitaş ile tartıştıktan sonra programa veda eden Ivana Sert'e bir şok ta sevgilisinden geldi. Önceki gün sevgilisi ile bir mekana giden Ivana Sert gözyaşları içinde tuvalete gitti.

Önceki akşam sevgilisi Can Çelebi ile Etiler'de eğlence turuna çıkan Ivana Sert'in eğlence turu kısa sürdü. Eğlence turunda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sevgilisi ile tartışan Ivana Sert, gözyaşları içinde tuvalete gitti. Hürriyet'te yer alan habere göre tuvaletten çıktıktan sonra sevgilisi Can Çelebi ile  mekandan çıkan Ivana SErt, muhabirlere gülümsedi.

Muhabirlere gülümseyen Ivana Sert'in ağladıktan sonra kendini topladığı gözlemlenirken, sevgilisi Can Çelebi'nin de tedirgin olduğu görüldü.

Ivana SErt Programdan Ayrıldı

İşte Benim Stilim'de Ivana Sert ile Nur Yerlitaş arasında tartışma çıkmıştı. Olayların daha da büyümesi ve dinmemesi üzerine yapım şirketi konuyu masaya yatırdı ve olayı enine boyuna inceledi. İnceleme sonrasında Yerlitaş’ı haklı bulan şirket, İvana Sert ile yolları ayırma kararı aldı. Yayınlanan yeni bölümde Ivana Sert programda bulunmadı.

Ivana SErt Kimdir?

25 Ekim 1979 yılında Sırbistan’da dünyaya gelen Ivana Sert’in boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir.

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden, gelişmelerden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.