Şeyma Subaşı, cürretkar fotoğraf paylaşımlarında hız kesmiyor.

Sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, örgü detaylı bikinisi ve trasparan elbisesi ile poz verdi. Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder eşi Mohammed Alsaloussi'nin, rahatsız olduğunu belirtti...

Yayınlanma:
Şeyma Subaşı, cürretkar fotoğraf paylaşımlarında hız kesmiyor.

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlenen Şeyma Subaşı Fas'ta düğün yaptı. Günlerdir balayında olan çift pozlarıyla dikkat çekiyor.

Son olarak Bali'den fotoğraflar paylaşan Şeyma Subaşı'nın keyfi yerinde. "Eşin kıskanıyor mu yoksa daha güzel fotoğraflar gelirdi" yorumuna "Normal değil mi böyle olması saygı duymak lazım" diyen Subaşı'dan kısa süre sonra bikinili pozlar geldi.

seyma-subasi-soyadini-degistirdi8.webp

Eşim,bikinili pozlardan rahatsız oluyor:

Siyah transparan elbisesinin altına örgü bikini giyen Subaşı fit vücudunu sergiledi. Subaşı ancak eşinin bikinili pozlarından rahatsız olduğunu o sebeple üzerine bir şeyler giyerek paylaşım yapacağını da bir açıklamasında ifade etti.

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı'nın eski karısı yeni hayatında oldukça mutlu. Subaşı zaman zaman takipçilerinden gelen soruları da yanıtlamayı imalı mesajlara da emoji bırakmayı ihmal etmiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.