SGK taşın altına elini koydu! SIFIR FAİZLİ kredi müjdesi geldi! 300.000 TL destek kredisi

Devlet Destekli Kredi Paketlerine Yoğun İlgi Devam Ediyor: SGK ve TOKİ’den Faizsiz Konut Kredisi Fırsatı!

Yayınlanma:
SGK taşın altına elini koydu! SIFIR FAİZLİ kredi müjdesi geldi! 300.000 TL destek kredisi

Devlet Destekli Kredi Paketlerine Yoğun İlgi Devam Ediyor: SGK ve TOKİ’den Faizsiz Konut Kredisi Fırsatı!

Devlet destekli kredi paketlerine olan yoğun ilgi sürerken, bu paketlerden biri daha başvuruya açıldı. Özellikle ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranlarında görülen sert yükselişlerin ardından, vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek bir haber geldi. SGK ve TOKİ iş birliği ile başlatılan faizsiz konut kredisi paketinde şartlar belli oldu.

SGK TOKİ Faizsiz Konut Kredisi Başvuru Şartları Neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan duyuruya göre, belirli şartlara sahip olan vatandaşlarımıza faizsiz konut kredisi verileceği müjdelendi. Ev sahibi olmak isteyenlere sunulan bu büyük fırsat, düşük faizli değil, tamamen FAİZSİZ bir kredi imkanı sağlıyor.

TOKİ’nin yaptığı açıklamada, “Hak sahibi vatandaşların, krediden yararlanabilmek için almak istedikleri konuta ait tapu belgesi ile birlikte Ziraat Bankası’na başvurması gerekiyor. Şehit Kredisinden yararlanılarak edinilecek konutlar için herhangi bir kısıtlama bulunmamakta, tapunun en fazla bir yıl önce alınmış olması yeterli olmaktadır. Kredi ile istenilen yörede ve istenilen büyüklükte konut edinmek mümkündür. Kredi miktarı her yıl Devlet İstatistik Enstitüsü’nce Türkiye geneli için ilan edilen yıllık fiyat artış oranı kadar artırılır. Kredinin miktarı 2023 yılı için 396.000,00 TL’dir” şeklinde belirtilmiş ve kredi geri ödemesinin her ay maaştan kesilerek tahsil edileceği ifade edilmiştir.

Bu kapsamda, faizsiz konut kredisi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın, gerekli şartları taşıyıp taşımadıklarını kontrol etmeleri ve belirtilen süreç içerisinde Ziraat Bankası’na başvurularını yapmaları gerekiyor.

Hak sahibi vatandaşların, krediden yararlanabilmek için almak istedikleri konuta ait tapu belgesi ile birlikte Ziraat Bankası’na başvurması gerekiyor.

Şehit aileleri için sunulan krediden yararlanılarak edinilecek konutlar için herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Tapunun en fazla bir yıl önce alınmış olması yeterlidir.

Kredi ile Türkiye’nin her yerinde, istenilen büyüklükte konut edinmek mümkündür.

Kredi miktarı, her yıl Devlet İstatistik Enstitüsü tarafından ilan edilen yıllık fiyat artış oranı kadar artırılır. 2023 yılı için belirlenen kredi miktarı 396.000,00 TL’dir.

sgk-tasin-altina-elini-koydu-sifir-faizli-kredi-mujdesi-geldi-300000-tl-destek-kredisi1.jpg

Ödeme Planı ve Şartları:

  • Kredi geri ödemesi, her ay maaştan kesilerek tahsil edilir. Bu sistem, özellikle çalışan ve düzenli gelire sahip vatandaşlar için kolaylık sağlamaktadır.

Bu faizsiz konut kredisi paketi, SGK ve TOKİ tarafından sunulan önemli bir sosyal destek programıdır. Vatandaşların ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmelerine olanak tanıyan bu paket, aynı zamanda ekonomik koşullar içerisinde önemli bir rahatlama sağlamaktadır.

Başvuru süreci ve detayları hakkında daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya doğrudan şubelerine başvurabilirler. Bu fırsattan yararlanmak isteyen herkesin, belirtilen şartları taşıyıp taşımadıklarını kontrol etmeleri ve gerekli belgelerle birlikte zamanında başvuru yapmaları önem taşımaktadır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.