Shia LaBeouf'un Man Down Filmi Gişede Büyük Hüsrana Uğradı

ABD'li ünlü oyuncu Shia LaBeouf'un rol aldığı Man Down filmi, İngiltere'de gişede bir haftada sadece 3 kez izlendi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Shia LaBeouf'un Man Down Filmi Gişede Büyük Hüsrana Uğradı

ABD'li ünlü oyuncu Shia LaBeouf'un yeni filmi Man Down, gişede büyük hüsrana uğradı.

'Indiana Jones' ve 'Transformers' filmleri ile adını film dünyasına duyuran ve ünlenen başarı oyuncu Shia LaBeouf'a kötü haber gişeden geldi. Shia LaBeouf'ın başrolünü oynadığı son filmi 'Man Down', İngiltere'de geçtiğimiz hafta vizyona girdi.

Barşolünde 30 yaşındaki ünlü oyuncu Shia LaBeouf'ın rol adlığı ve bunun yanı sıra Kate Mara, Jai Courtney, Gary Oldman gibi tanınan isimlerin de rol aldığı Man Down adlı film, gişede büyük hüsrana uğradı. Film, bir haftada sadece 3 bilet satabildi. Alınan son bilgilere göre filmin bu başarısızlığı ise, filmin dijital platformlara çıkması olarak gösterildi.

Yönetmen koltuğunda Dito Montiel’in olduğu film, Irak Savaşı’nın ardından evine dönen genç bir adamın hayatını konu alıyor.

Filmin gişedeki bu başarısızlığı ile ilgili yapım şirketinden henüz bir açıklama gelmedi.

Gündem haberlerinden, magazin haberlerinden, kültür ve sanat haberlerinden, sıcak gelişmelerden, film haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.